Ferguson refser Keane og Stam

Sir Alex Ferguson refset i dag lagkaptein Roy Keane for oppførselen i helgas kamp mot Middlesbrough.

United-manageren liker best å ta opp problemer internt, men denne gangen innrømmer han offentlig at Keane en lekse på treningen før i dag.

Roy Keane var ytterst pågående mot dommer Andy D'Urso på Old Trafford lørdag. Etter at dommeren ga Middlesbrough et straffespark ble han nesten jaget av banen av en illsint Keane og flere andre United-spillere. Også stopper Jaap Stam var hissig.

Dommeren var redd

Keane fikk gult kort for hendelsen. Sjøl sier D'Uros at han måtte rygge ut av banen for ikke å bli løpt over ende.

- Jeg synes spillerne mine gikk for langt, det må jeg si. Og jeg har tatt et par ord med dem i dag tidlig, sier Ferguson til lokalstasjonen Picadilly Radio i Manchester.

Men Ferguson er fortsatt lojal mot spillerne sine, og hevder at D'Urso overreagerer dersom han tror at spillerne ville ha gått på han.

- Det ville neppe skjedd foran 60 000 vitner. Men uansett overrreagerte vi, sier Ferguson.

Blir ikke rapportert

Uansett vil ikke saken få følger for Keane og Staam. D'Urso sier i dag at han ikke vil rapportere spillerne til det engelske fotballforbundet (FA).

Og på vanlig United-manér holder Ferguson gutta sine når det gjelder straffesparket, som Mark Bosnich uansett reddet.

- Jeg kan forstår at dommeren ga straffen, for bakfra så det ut som Jaap tok beina hans. Men fakta er at han tok ballen først, og traff beina etterpå. Han traff ballen først, det er sikkert, sier skotten.