Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ferguson selger Berbatov til fransk klubb

Og Villas-Boas planlegger Porto-raid. Her er dagens ryktebørs.

SELGES TIL FRANKRIKE: Dimitar Berbatov må lure på hva han skal gjøre for å vinne Alex Fergusons gunst. Ifølge ryktene skal Paris Saint-Germain være interessert i bulgaren.Foto: AP Photo / Jon Super / Scanpix
SELGES TIL FRANKRIKE: Dimitar Berbatov må lure på hva han skal gjøre for å vinne Alex Fergusons gunst. Ifølge ryktene skal Paris Saint-Germain være interessert i bulgaren.Foto: AP Photo / Jon Super / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Dimitar Berbatov ble (delt) toppscorer i Premier League forrige sesong, men etter Champions League-finalen har ryktene om bulgarens fremtid på Old Trafford likevel begynt å versere i engelske, franske, spanske, italienske, tyrkiske og tyske medier.

Daily Mail skriver i dag at Paris Saint-Germain er interessert i bulgaren, og har lagt inn et bud på omtrent 100 millioner kroner for å se om United er villige til å selge spissen.

Lens-spilleren Raphael Varane ser for øvrig ut til å glippe for United.

Real Madrid er ifølge Marca «i prinsippet» enige med Lens om en sum for 18-åringen, og bare de personlige betingelsene gjenstår før en eventuell overgang går i orden.

Porto-raid Litt lenger sør, på Londons vestkant, er Andre Villas-Boas er så godt som klar for Chelsea. Roman Abramovich betaler omlag 120 millioner kroner for å sikre seg 33-åringen, og gjør også tilgjengelig 800 millioner for spillerkjøp.

Den tidligere Mourinho-assistenten skal ifølge Daily Mirror bruke de pengene på å hente sine tidligere elever Radamel Falcao og Joao Moutinho til Stamford Bridge.

I tillegg vil Villas-Boas hente Neymar fra Santos, men Real Madrid er storfavoritt til å sikre seg stortalentet og er ifølge Marca «i prinsippet enig» med Madrid om en kontrakt.

På den andre siden av London, i Tottenham, skal Jermaine Jenas være på vei til tyrkiske Fenerbache, ifølge TalkSport.

Liverpool får konkurranse Liverpool har store planer foran neste sesong, og Kenny Dalglish har allerede forsterket midtbanen med kjøpet av Jordan Henderson fra Sunderland.

I tillegg skal de helrøde være interessert i å sikre seg Ipswichs stortalent Conor Wickham, men der kan de vente seg konkurranse fra Sunderland som vil bruke pengene de fikk for Henderson til å sikre seg 18-åringen, skriver Daily Mail.

Wickham selv har imidlertid «gitt signal» om at han helst vil til Liverpool.

Liverpool skal også være interessert i å sikre seg Brests Nolan Roux.

TIL CHELSEA? Andre Villas-Boas ønsker å ta med seg Joao Moutinho og Radamel Falcao til Chelsea. Foto: EPA / Jose Coelho
TIL CHELSEA? Andre Villas-Boas ønsker å ta med seg Joao Moutinho og Radamel Falcao til Chelsea. Foto: EPA / Jose Coelho Vis mer