Ferguson sikker på Tevez-kjøp

- Han blir United-spiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Manchester United har vært favoritter til å sikre seg West Hams argentinske stjernespiss Carlos Tevez, men overgangen har foreløpig latt vente på seg på grunn av problemer knyttet til eierskapet av spilleren.

Nå beroliger sir Alex Ferguson Manchester United-fans verden over.

- Jeg er sikker på at utgangen på dette vil bli at han blir Manchester United-spiller. Jeg trodde alt allerede var i orden før helga, for alt så bra greit ut. Problemet må ligge hos Premier League, sier Ferguson til Manchester Evening News.

- Vi forhandler nå for øyeblikket og vil være sikre på at det ikke oppstår noen problemer. Forhåpentligvis vil alt gå i orden snart, for hoveddelene i avtalen er sluttført, sier Ferguson ifølge BBC.

United argumenterer med at situasjonen er den samme som da Javier Mascherano gikk fra West Ham til Liverpool, mens Premier League på sin side peker på at en uavhengig kommisjon i etterkant av Mascheranos overgang har kommet til at argentinernes kontrakter med West Ham brøt Premier Leagues regler.

Det ser uansett ut til at sir Alex Ferguson nå er trygg på at stjernespissen til slutt vil ende på Old Trafford for å danne et fryktinngytende spisspar sammen med Wayne Rooney.

HANDLER: Alex Ferguson føler seg trygg på at Crlos Tevez vil gå fra West Ham til Manchester United. I dag presenterte United-sjefen nyervervelsene Nani og Owen Hargreaves. Foto: Andrew Yates/AFP
HANDLER: Alex Ferguson føler seg trygg på at Crlos Tevez vil gå fra West Ham til Manchester United. I dag presenterte United-sjefen nyervervelsene Nani og Owen Hargreaves. Foto: Andrew Yates/AFP Vis mer
<B>PÅ VEI TIL UNITED:</B> Carlos Tevez sier han ønsker seg til United og Alex Ferguson er sikker på at spissen kommer til Old Trafford.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer