Ferguson slår Klopp-alarm etter telefonsamtale: - Jeg er engstelig

Tror tyskeren kan løfte Liverpool.

 FÅR SKRYT:  Jürgen Klopp har hatt en positiv start på Liverpool-karrieren. Sir Alex Ferguson tror Liverpool blir skumle under tyskeren. Foto: NTB Scanpix
FÅR SKRYT: Jürgen Klopp har hatt en positiv start på Liverpool-karrieren. Sir Alex Ferguson tror Liverpool blir skumle under tyskeren. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet); Liverpool virket tannløse mot Newcastle i går og gikk på klubbens andre tap under Jürgen Klopps ledelse. Dermed misbrukte de røde muligheten til å innpå rivalene i toppen av Premier League,

Fikk skryt Etter kampen sa Klopp at han rett og slett ikke visste hva som hadde gått galt:

- Totalt sett synes jeg Newcastle fortjente seieren mest. Vi var ikke gode nok i dag, og jeg vet ikke helt hvorfor. Jeg må analysere kampen, men jeg vet at vi kan bedre, sa han til Sky Sports.

Tyskeren ble hyllet for måten han svarte for seg poengtapet i nordøst-England:

-Det er deilig å se det intervjuet. Han svarer ordentlig på ordentlige spørsmål, sa Aleksander Schau i TV 2s Premier League-studio.

Bekymret Og i dag kaster Sir Alex Ferguson seg på og hyllet Klopp. I et intervju med NBC sier Manchester United-legenden:

- Jeg er engstelig, for er det en ting Manchester United ikke vil at skal skje så er det at Liverpool skal klatre forbi oss, sier han i intervjuet, hvor han også ber Chelsea gi Mourinho tid.

Den pensjonerte skotten fortsetter:

- Han har en fantastisk person som alltid viser fram de hvite tennene. I går gikk han bort og gratulerte Steve McClaren da de scoret det andre målet. Han viser klasse, og det gjorde han også med jobben han la ned i Dortmund. Han kommer til å utgjøre en forskjell for Liverpool med den personligheten, kunnskapene han besitter og lysten på å vinne.

Fergusons alarm kommer to dager etter at Klopp fortalte at han nylig snakket med United-legenden på telefon. Det skjedde i forbindelse med at tyskeren fikk prisen som månedens manager av Sky Sports.

Klopp gikk ikke inn i detalj hva de to hadde snakket om.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram