VIL HENTE ÉN ELLER TO: Manchester United-manager Alex Ferguson sier klubben vil hente én eller to nye spillere i sommer. Foto: Phil Noble, Reuters / NTB Scanpix
VIL HENTE ÉN ELLER TO: Manchester United-manager Alex Ferguson sier klubben vil hente én eller to nye spillere i sommer. Foto: Phil Noble, Reuters / NTB ScanpixVis mer

Ferguson sliter med for mange gode spillere

- Vi vil ikke forvirre oss selv.

(Dagbladet): Manchester United-manager Alex Ferguson har ikke planer om å gjøre store endringer på stallen før laget skal forsvare ligatittelen neste sesong.

- Vi tenker oss å hente inn én eller to spillere. Du må huske at det er mange unge spillere som vi forventer at skal forbedre seg, og ta det med i vurderingen. Og du må vurdere alderen til spillere og ta hensyn til det, sa Ferguson under dagens pressekonferanse.

Han sier også at det har vært en utfordring å gi alle spillerne så mye spilletid som de ønsker denne sesongen. For å unngå det, må han muligens selge unna - uten å hente inn like mange etablerte spillere.

- Dette er et område der vi ikke ønsker å forvirre oss selv, fordi du ender opp med for mange spillere og forsøker å holde alle fornøyde. Det har skjedd noen ganger denne sesongen, sier Ferguson ifølge klubbens nettside.

- Stiller toppet lag Søndag spiller United hjemme mot Chelsea. Mens de røde allerede har vunnet serien, kjemper Chelsea om en plass i neste sesongs Champions League.

Ferguson lover Arsenal og Tottenham, som kjemper mot Chelsea om Champions League-plassene, at han vil stille et godt mannskap mot Chelsea.

- Chelsea jager en Champions League-plass også, så vi bør stille så sterkt lag som vi kan. Chelsea har gjort det fantastisk de siste ukene, og de har nådd finalen i Europa League, så det bør bli en god kamp, sier skotten.

PÅ BENKEN: Wayne Rooney er blant spillerne noen tror kan bli borte til sommeren. Foreløpig har Ferguson avvist rapportene om et salg av Rooney. Foto: Dylan Martinez, Reuters / NTB Scanpix
PÅ BENKEN: Wayne Rooney er blant spillerne noen tror kan bli borte til sommeren. Foreløpig har Ferguson avvist rapportene om et salg av Rooney. Foto: Dylan Martinez, Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Danny Welbeck er eneste spiller på skadelista til United.

Ønsker Chelsea-revansj Og selv om man alltids kan stille spørsmål om motivasjonen til spillere som allerede har vunnet Premier League, er det liten tvil om at Ferguson er sulten på en seier mot Rafa Benitez' mannskap.

- Vi har ikke gjort det bra mot dem i de siste årene. Forhåpentligvis kan vi rette på det på søndag. Tiden er inne for å spille med entusiasme og glede og å forsøke å avslutte sesongen med stil, sier han.

Chelsea ligger ett poeng foran Arsenal og tre foran Tottenham. Chelsea og Tottenham har fire kamper igjen å spille, mens Arsenal bare har tre.