Ferguson stempler Chelsea som heldige

To poeng skiller.

(Dagbladet.no): United snublet mot West Ham i går kveld, og manager Alex Ferguson irriterer seg over at de rødhvite nok en gang sløste sjanser.

- Dette var ingen god dag for oss, sier Ferguson til Daily Mirror.

Og antyder at Chelsea fikk mer enn de fortjente i 3-2-seieren mot Everton. Seieren som gjør at det nå bare skiller to poeng mellom tetlagene etter 17 kamper og snart halvspilt serie.

- Chelsea måtte ta igjen en ledelse, og de hadde litt flaks der. Det var et fantastisk resultat for Chelsea, og Lampard og Drogba scoret noen fantastiske mål. Men jeg er skuffet over at vi ikke tok sjansene våre mot West Ham.

Spør du Chelsea-sjef José Mourinho er laget hans langt fra heldige.

- Vi har problemer, men vi mister ikke mange poeng. Vi har skader, vi har uflaks, og noen av spillerne våre er ikke på sitt beste. Så vi har trøbbel, sier Mourinho til Independent.

Han viser til forrige sesong, da laget hans var «perfekt» og ledet med 12-13 poeng på samme tid.

- Nå er det United som har sitt dårlige øyeblikk, og vi er bare to poeng bak. Vi er der nå, sier Chelsea-sjefen.

STRAFFET HARDT: Wayne Rooney og United-spillerne klarte ikke å sette ballen i mål mot West Ham, som vant 1-0. Foto: Scanpix/Ap
STRAFFET HARDT: Wayne Rooney og United-spillerne klarte ikke å sette ballen i mål mot West Ham, som vant 1-0. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Han tar feil hvis han tror at Ferguson gir opp det minste.

- Alt i alt var jeg fornøyd med prestasjonene. Vi må bare komme oss tilbake til der vi var. Det som kjennetegner mestere er evne til å klore seg opp igjen, sier sir Alex.

Ferguson stempler Chelsea som heldige
SUPERMÅL: Didier Drogbas kanon gjør toppstriden jevnere.