Ferguson sto ved senga til Valencia klokka ni i går morges

Trøstet kantspilleren dagen etter skrekkskaden.

TROLIG UTE I ET HALVT ÅR: Manchester United-spillerne trøster Antonio Valencia, mens Kirk Broadfoot (t.v.) og andre Rangers-spillere ser med bekymring på den skadde høyrevingen. Foto: Darren Staples, Reuters/Scanpix
TROLIG UTE I ET HALVT ÅR: Manchester United-spillerne trøster Antonio Valencia, mens Kirk Broadfoot (t.v.) og andre Rangers-spillere ser med bekymring på den skadde høyrevingen. Foto: Darren Staples, Reuters/ScanpixVis mer

||| (Dagbladet): Manchester United-manager Sir Alex Ferguson er kjent for «hårtørkerne» i garderoben i pausene når det trengs.

Men skotten viser også faderlig omsorg for spillerne sine.

Som klokka ni i går morges, da han troppet opp på sykehuset der Antonio Valencia lå og ventet på operasjon etter den stygge ankelskaden under Champions League-møtet med Rangers tirsdag kveld.

Ferguson ville forsikre den ecuadorianske vingen om at han har en framtid i United selv om skadeoppholdet kan bli langvarig, skriver Daily Mail.

- Oppmuntret Det er fortsatt ikke kommet noen offisielle legeuttalelser om hvor lenge Valencia må regne med å vente på å spille fotball. Ecuadors landslagslege anslo seks måneder i går.

Det kan selvsagt bli en tøff test på tålmodigheten.

- Antonio er knust og synes det er vanskelig å akseptere det som har skjedd. Men det gledet ham at Sir Alex kom for å hilse på. Det satte han virkelig pris på, sier en bekjent av Valencia til Daily Mail.

Ferguson sa rett etter kampslutt at han trodde Valencia ville bli operert onsdag morgen. De siste meldingene tyder på at operasjonen fant sted på ettermiddagen i går.

Ren takling Valencia brakk ifølge rapportene begge beina (tibia og fibula) i venstre legg etter en ren og tilsynelatende harmløs sklitakling fra Rangers-spiller Kirk Broadfoot.

Broadfoot var selv tydelig preget av synet av Valencias fot som sto i helt feil vinkel ut fra leggen.

- Jeg har aldri sett noe sånt på så nært hold før. Du ser sånt på TV og det er ikke behagelig, men når du ser det rett foran deg, ser det ikke bra ut. Jeg håper bare han blir raskt frisk, sier Broadfoot.

TIDLIG OPPE: United-manager Alex Ferguson stilte på sykehuset klokka ni i går morges. Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix
TIDLIG OPPE: United-manager Alex Ferguson stilte på sykehuset klokka ni i går morges. Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix Vis mer