Ferguson stoler på Solskjær

Sir Alex Ferguson vil vise sin tillit til Ole Gunnar Solskjær og Ruud van Nistelrooy ved å la begge starte i mesterligaen onsdag.

Solskjær og van Nistelrooy har hatt en vanskelig start på sesongen. Målene er uteblitt, men Manchester United-manager Ferguson stiller med begge fra start mot israelske Maccaba Haifa.

- Ruud har ikke hatt så mange sjanser denne sesongen. Hans to beste sjanser denne sesongen kom mot Leeds lørdag. Normalt sett skulle man tro at han hadde scoret, men for øyeblikket er ikke dette noe som bekymrer oss. Vi vet at han kan score mål, sier Ferguson.

- Det samme gjelder Ole. Man er nødt til å stole på dem. Nå håper vi samarbeidet mellom dem skal ta av, sier skotten.

Det betyr at Diego Forlan fortsatt må vente på sjansen. Men det ligger an til forandringer på midtbanen. Nicky Butt sliter med hofta, mens Juan Sebastian Veron trolig er tilbake etter sin lyskeskade. David Beckham fortsetter som kaptein i fraværet av Roy Keane.

Foran kampen mot det israelske laget på Old Trafford har United satt i verk flere sikkerhetstiltak. Maccabi Haifa på sin side er blitt beordret til å spille sine hjemmekamper i mesterligaen på Kypros.

(NTB)