Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson takker Benfica for baklengsmålet

- Det vekket publikum og spillerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Manchester United var ute av Champions League i et drøyt kvarter i går. Da Nelson banket inn Benficas ledermål på Old Trafford, var nervene i helspenn på tribunen. Skulle Benfica ødelegge i år igjen?

- Vi torturerer fansen og klubben med slike situasjoner, men det kan de leve med, mente manager Alex Ferguson etter kampen ifølge The Sun.

- Vi må takke Nelson for å score mot oss først, fordi det vekket spillerne og fansen.

Etter scoringen satte hjemmelaget et voldsomt press på Benfica. Til slutt så det ut som et tidsspørsmål før utlikningen skulle komme.

- Spillerne ble sinte og startet å spille mer som Manchester United. Vi begynte å spille med god rytme og fart og gjennombruddskraft. Noen ganger når vi spiller tålmodig, går det rett og slett for sakte, sier Ferguson.

Etter at Nemjana Vidic headet inn utlikningen rett før pause, løsnet det for Manchester United, som kontrollerte i land gruppeseieren.

Men Ferguson hadde også tid til å glede seg over Liverpool, Arsenal, Chelsea og Celtic, som også er klare for åttedelsfinaler.

- Det er fantastisk at alle fem britiske lag har gått videre. Jeg har allerede sagt at jeg tror en av oss kan vinne - jeg bare håper at det er oss. 

KLAPPER TIL FANSEN: Alex Ferguson innrømmer å ha torturert fansen da United havnet bakpå mot Benfica. Her gjør han det godt igjen etter 3-1-seieren. Foto: AP/Scanpix
KLAPPER TIL FANSEN: Alex Ferguson innrømmer å ha torturert fansen da United havnet bakpå mot Benfica. Her gjør han det godt igjen etter 3-1-seieren. Foto: AP/Scanpix Vis mer

• Din mening: Tror du på britisk seier i Champions League?

image: Ferguson takker Benfica for baklengsmålet
- VEKKET OSS: Nelson fikk drømmetreff i det 27. minutt. - Det vekket spillerne og fansen, sier Alex Ferguson.
Hele Norges coronakart