STERKE FØLELSER: Patrice Evra feiret seieren mot Liverpool rett foran nesa på Luis Suarez - som ikke hilste på ham før kampen. Foto: Kerim Okten, EPA/Scanpix
STERKE FØLELSER: Patrice Evra feiret seieren mot Liverpool rett foran nesa på Luis Suarez - som ikke hilste på ham før kampen. Foto: Kerim Okten, EPA/ScanpixVis mer

Ferguson tar ikke med Evra mot gamleklubben til Suarez

- Han har hatt en følelsesladd uke.


(Dagbladet): I morgen spiller i morgen sin første Europa League-kamp mot Ajax borte i Amsterdam.

Manager Alex Ferguson har valgt å sette igjen Patrice Evra hjemme i Manchester.

-  Vi sparte Patrice Evra. Det var en følelsesladd uke for ham, så jeg tror det er den rette tingen å gjøre. Det er en sterk tropp vi har her, sa Ferguson på dagens pressekonferanse ifølge AFP.

Det kan godt tenkes at Ferguson har hatt i bakhodet at morgendagens motstander er gamleklubben til Luis Suarez, Liverpool-spilleren som ikke ville ta Evra i hånda på lørdag.

Sparte Rooney Ferguson sparte for eksempel Wayne Rooney for møtet med Everton-supporterne etter utroskapssaken høsten 2010 av frykt for hets.

Og kanskje gjør Ferguson lurt i å la Evra slippe mer snakk om saken denne uka. For den er selvsagt ikke glemt, i alle fall ikke av engelske journalister som ville høre Ajax-trener Frank de Boer snakke om Luis Suarez foran morgendagens kamp - ett år etter at Suarez forlot klubben.

- Vi vet at Luis er en vinnerskalle, og han gjør alt for å vinne. Av og til gjør han noen dumme ting, men jeg kjenner ikke detaljene rundt det som skjedde i den spesielle kampen, så det kan jeg ikke kommentere. Utenfor banen er han en fantastisk person, sier de Boer ifølge The Guardian.

Giggs og Berbatov ute Heller ikke Ryan Giggs eller Dimitar Berbatov er med i United-troppen mot Ajax.

- Giggs og Berbatov er skadd. Ryan fikk en støtskade i ankelen i første omgang mot Liverpool, og Dimitar skadet seg på trening søndag, sier Ferguson.