- Ferguson tillater ikke så mye frihet på banen

Nani ønsker å leke mer med sine motstandere.

LEKEN: Nani liker å ha ballen i beina og gjøre triks under kampene.  Foto: REUTERS/Phil Noble
LEKEN: Nani liker å ha ballen i beina og gjøre triks under kampene. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

(Dagbladet): Det er en kjent sak at Nani besitter en ballkontoll og en basisteknikk som kan ta pusten fra de fleste. Nå forteller vingen at han ikke får like stor frihet på banen som han ønsker.

- Jeg prøver å glede meg over å spille fotball, men det er ikke alltid mulig fordi jeg har ansvar overfor laget, sa Nani til spanske Don Balón ifølge The Guardian.

Den portugisiske stjernespilleren levde lenge i skyggen av sin landsmann Cristiano Ronaldo. Denne sesongen har imidlertid Nani fått sitt virkelige gjenombrudd hos de røde djevlene. Han står med 9 mål og 15 målgivende pasninger på 26 kamper.

Leken Nani vokste opp i Lisboa hvor han spilte fotball med sine venner.

- Noe fra tiden da jeg spilte på gata er fortsatt med meg. Det er ikke lett å vise i United, fordi Ferguson tillater ikke så mye frihet og jeg kan ikke gjøre triksene og tingene jeg gjorde med mine venner, sier Nani.

Først når Manchester United møter svakere motstand og leder med et par mål, gir Ferguson vingen tillatelse til å leke seg slik han ønsker.

- Når vi har en kamp under kontroll kan jeg ta en større risiko, og jeg blir veldig glad når jeg får det til, sier Nani.