Ferguson tråkket på av sin egen assistent

Mens Rooney og Vidic sto over.

(Dagbladet.no): Alex Ferguson klaget på at Manchester United ikke fikk mer enn 60 timers hvile mellom kampene mot Barcelona onsdag og Chelsea lørdag.

Etter kampen var han rasende på assistentdommeren som ga Chelsea straffe helt mot slutten av kampen.

I dag følte han seg tråkket på igjen, men nå rent bokstavelig talt - og av sin egen assistent. Det vakte smil og latter på treningsfeltet da assistentmanager Carlos Queiroz tråkket sjefen på tærne.

Mindre gledelig for United: Wayne Rooney og Nemanja Vidic sto over treningen dagen før den viktige returkampen mot Barcelona i morgen, melder Manchester Evening News.

Vidic fikk kneet til Didier Drogba i ansiktet helt i starten av kampen mot Chelsea. Serberen sto over det første møtet med Barcelona på grunn av en mageinfeksjon.

Rooney slo opp en hofteskade han opprinnelig pådro seg mot Blackburn. Rooney spilte 63 minutter mot Chelsea, og etter at han landet forkjært på hofta scoret han 1-1-målet.

Det første møtet i Champions League-semifinalen mellom Barcelona og United endte 0-0 på Camp Nou.

TOK DET MED ET SMIL: Alex Ferguson visste ikke helt om han skulle le eller gråte etter at assistent Carlos Queiroz tråkket ham på foten under dagens trening. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix
TOK DET MED ET SMIL: Alex Ferguson visste ikke helt om han skulle le eller gråte etter at assistent Carlos Queiroz tråkket ham på foten under dagens trening. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix Vis mer
Ferguson tråkket på av sin egen assistent
BLIR KLAR: Det er all mulig grunn til å tro at Ferguson er klar til kamp i morgen. Da er det verre med et par av spillerne hans.
BLODIG: Nemanja Vidic ble byttet ut etter et ublidt møte med kneet til Didier Drogba på lørdag.