Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson tror ikke Scholes legger opp til sommeren

- Ikke sånn som han spiller nå.

I FORM: Manchester United-veteran Paul Scholes ble matchvinner mot Besikats i Champions League-møtet i Istanbul på tirsdag. Foto: Nick Potts/AP, Scanpix
I FORM: Manchester United-veteran Paul Scholes ble matchvinner mot Besikats i Champions League-møtet i Istanbul på tirsdag. Foto: Nick Potts/AP, Scanpix Vis mer

|||(Dagbladet.no): Paul Scholes varslet på tampen av vårsesongen i år at han ser for seg å legge opp i 2010 og gjenoppta cricket-karrieren.

Men Manchester United-manager Alex Ferguson sier nå at han tror han kan få yndlingen sin til å forlenge fotballkarrieren.

- Jeg tror ikke dette er Pauls siste sesong, ikke sånn som han spiller nå, sier Ferguson ifølge The Times.

- Opplagt Scholesy
Han inrømmer at 34-åringen ikke er like fotrapp lenger, og fyller en mer defensiv rolle når han blir brukt.

- Han er ikke typen som sprinter inn i feltet lenger, er han? spør United-sjefen retorisk.

- CRICKET, SIER DU?  Scholes sa i mai at han vil legge opp til sommeren og heller spille cricket. Foto: Riccardo De Luca, AP/Scanpix
- CRICKET, SIER DU? Scholes sa i mai at han vil legge opp til sommeren og heller spille cricket. Foto: Riccardo De Luca, AP/Scanpix Vis mer

Ferguson vil ikke si nøyaktig hvor lenge Scholes kan holde det gående.

- Det er vanskelig å si, for det er bare september foreløpig, men jeg ser en opplagt Scholesy, og det er best å bruke ham når han er opplagt.

Må stå over byderby
For å holde Scholes i form, vil Ferguson matche veteranen forsiktig denne sesongen.

- Han vil ikke spille hele tida denne sesongen, men om jeg får 25 kamper ut av ham på det nivået vi så på lørdag (mot Tottenham), vil jeg være strålende fornøyd med det. Jeg har lest de greiene om at han skal avslutte karrieren i Oldham - ingen sjanse. Han kommer ikke til å ta turen nedover i divisjonssystemet, det er jeg sikker på, sier Ferguson.

Scholes ble utvist mot Tottenham, men var tilbake som matchvinner borte mot Besiktas på tirsdag.

Men den omdiskuterte utvisningen fra sist helg betyr at han må hvile de gamle beina sine mens lagkameratene spiller byderby mot City klokka 14.30 på søndag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media