Ferguson «tror» Lindegaard er klar for United

AaFK vil fortsatt ikke bekrefte noe.

KLAR ELLER IKKE KLAR? Fortsatt mangler den siste bekreftelsen på at Aalesund-keeper Anders Lindegaard er klar for Manchester United. 
Foto: Erlend Aas, Scanpix
KLAR ELLER IKKE KLAR? Fortsatt mangler den siste bekreftelsen på at Aalesund-keeper Anders Lindegaard er klar for Manchester United. Foto: Erlend Aas, ScanpixVis mer

(Dagbladet): I dag meldte Aalesund for andre gang på sine nettsider at keeper Anders Lindegaard var klar for United, men igjen ble artikkelen fjernet.

På nettsiden har AaFK nå en presisering av at Lindegaard ikke er klar, og hevder at artikkelen, som ble oppdaget av blant annet Sunnmørsposten, var «upublisert», hva klubben nå enn legger i det ordet.

United-manager Alex Ferguson sa i et intervju med klubbens egen TV-kanal MUTV tidligere i dag, at han «tror» overgangen er klar.

Intervjuet ligger på klubbens nettside (klikk på lenken MUTV News - Friday i  den svarte venstremargen).

- Ja, vi har fullført den avtalen, tror jeg. Jeg tror alle forhandlinger er over, og at han vil komme til oss i januar, sier Ferguson.

Aalesund-direktør Henrik Hoff vil imidlertid fortsatt ikke gå så langt som å bekrefte noe.

- Jeg kan ikke offisielt bekrefte at overgangen er i boks. Det er ikke alle signaturer som er på plass enda, så da kan jeg ikke bekrefte overgangen. Men det kan skje noe ganske raskt, enten fredag kveld eller i morgen, sier Hoff til smp.no.

STERK I TROEN: Alex Ferguson sier han tror Lindegaard-overgangen er klar. Da blir det gjerne slik. Foto: David Moir, Reuters/Scanpix
STERK I TROEN: Alex Ferguson sier han tror Lindegaard-overgangen er klar. Da blir det gjerne slik. Foto: David Moir, Reuters/Scanpix Vis mer