Ferguson tror Liverpool eller Arsenal ryker

Peker ut nye lag til topp 4.

TVEKAMP MOT CHELSEA? Alex Ferguson mener Dimitar Berbatov og United-laget kommer til å slåss mot Chelsea om ligagullet. Foto: AFP/Glyn Kirk
TVEKAMP MOT CHELSEA? Alex Ferguson mener Dimitar Berbatov og United-laget kommer til å slåss mot Chelsea om ligagullet. Foto: AFP/Glyn Kirk Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Manchester United, Liverpool, Chelsea og Arsenal, det er topp 4-lagene i Premier League. Ingen andre lag har klart å plassere seg på Champions League-plassene de siste fem årene.

Manchester United-sjef Alex Ferguson ser tegn til at det endrer seg denne sesongen.City har penger - Det er kron eller mynt om hvem som har den beste sjansen til å bryte seg inn i topp 4, av Tottenham, Aston Villa, Everton og Manchester City, med alle pengene de har. Det er en vanskelig liga, og alle sammen kan klare det, sier Ferguson ifølge nyhetsbyrået PA.

Trenerlegenden antyder at det er Liverpool og Arsenal som ligger tynt an, for han ser for seg at kampen om ligagullet bare står mellom hans eget lag og Chelsea.- Jeg tror ligaen blir veldig tett, men min erfaring sier meg at to lag kommer til å bryte seg løs mot slutten av sesongen, sier Ferguson.

67-åringen kom med uttalelsene på en midag i regi av den britiske trenerforeningens (LMA), der managere som har ledet lag i mer enn 1000 kamper ble hedret. Han er selvsagt én av dem.

Ferguson er ikke overrasket over at topp 4-klubben trues av nykommere, han forventet egentlig at det ville skje før.- Jeg hadde en følelse av at det ville bli endringer forrige sesong. Nå taper topplagene kamper og poeng, mer enn noensinne så tidlig i sesongen, sier skotten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer