Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson tror på Berg

Minst én - kanskje tre - nordmenn starter for United mot Feyenoord i Mesterligaen i kveld. Manager Alex Ferguson røpet ikke mye om laguttaket i går, bare litte grann til oss nordmenn: Ronny Johnsen spiller hvis ikke Henning Berg gjør det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Henning sliter med en strekk i låret, men Ferguson regner med at nordmannen meldes kampklar i løpet av dagen. Det betyr ikke at Ronny Johnsen ikke spiller fra start.

Ifølge Ferguson er Ronny også meget aktuell i en midtbanerolle lik den han taklet brukbart mot Juventus. Da vant United 3- 2, og det er denne prestasjonen som nå løfter forventningene himmelhøyt før et kriserammet Feyenoord kommer til Old Trafford.

- Mesterligaen gjør mine spillere sultne, sier Ferguson.

- Det er ingen tvil om at vi har vært best mot ikke-engelske lag denne sesongen. Nederlagene forrige sesong lærte oss mye, sier han.

Seier over Feyenoord i kveld betyr fortsatt gruppeledelse, og 90 minutter nærmere kvartfinaleplass.

  • Ferguson ramset opp tre dyktige spissalternativer - Cole, Sheringham og Solskjær - men sa ingenting om hvem som starter mot Feyenoord i kveld.
Hele Norges coronakart