Ferguson tror skjebnen hjalp Burnley

Slo United 1-0. - Fantastisk for dem.

LAR SEG IKKE STRESSE: Effektiviteten har vært så som så for Manchester United i serieåpningen. Men manager Alex Ferguson sier han ikke bekymrer seg over det så lenge de skaper sjanser. Her klapper han høflig etter tapet mot Burnley på Turf Moor i går kveld. Foto: Scott Heppell, AP/Scanpix
LAR SEG IKKE STRESSE: Effektiviteten har vært så som så for Manchester United i serieåpningen. Men manager Alex Ferguson sier han ikke bekymrer seg over det så lenge de skaper sjanser. Her klapper han høflig etter tapet mot Burnley på Turf Moor i går kveld. Foto: Scott Heppell, AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Burnley - Manchester United 1-0.

Manchester United gikk på et høyst uventet tap mot lille Burnley i går kveld.

De regjerende ligamestrene klarte ikke å få ballen forbi Burnley-keeper Brian Jensen, ikke engang da Carrick fikk sjansen fra straffemerket.

- Jeg er ikke bekymret foreløpig, med tanke på sjansene vi hadde. To eller tre spillere hadde sjanser. Owen misset en i første omgang, Giggs i andre, sier han ifølge Daily Mail.

Dårlig kampMen mens Burnley-manager Owen Coyle i går var opptatt av å skryte av hvor gode United var, mente Ferguson det motsatte.- Det var en dårlig kamp. Rett skal være rett, de (Burnley) hadde en god periode og ga oss masse problemer. Bortsett fra det hadde vi fullstendig kontroll, sier Ferguson.

Uniteds mest opplagte sjanse hadde Michael Carrick fra straffemerket. Men Brian Jensen reddet.

Skjebnen? - Jeg tror vi hadde vunnet kampen om vi hadde scoret på straffesparket. Du kan lure på om det er skjebnen, med Burnley tilbake i Premier League. Du kan ikke hindre dem i å vinne, sier Ferguson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer