Ferguson tror skjebnen hjalp Burnley

Slo United 1-0. - Fantastisk for dem.

LAR SEG IKKE STRESSE: Effektiviteten har vært så som så for Manchester United i serieåpningen. Men manager Alex Ferguson sier han ikke bekymrer seg over det så lenge de skaper sjanser. Her klapper han høflig etter tapet mot Burnley på Turf Moor i går kveld. Foto: Scott Heppell, AP/Scanpix
LAR SEG IKKE STRESSE: Effektiviteten har vært så som så for Manchester United i serieåpningen. Men manager Alex Ferguson sier han ikke bekymrer seg over det så lenge de skaper sjanser. Her klapper han høflig etter tapet mot Burnley på Turf Moor i går kveld. Foto: Scott Heppell, AP/ScanpixVis mer


(Dagbladet.no): Burnley - Manchester United 1-0.

Manchester United gikk på et høyst uventet tap mot lille Burnley i går kveld.

De regjerende ligamestrene klarte ikke å få ballen forbi Burnley-keeper Brian Jensen, ikke engang da Carrick fikk sjansen fra straffemerket.

- Jeg er ikke bekymret foreløpig, med tanke på sjansene vi hadde. To eller tre spillere hadde sjanser. Owen misset en i første omgang, Giggs i andre, sier han ifølge Daily Mail.

Dårlig kamp
Men mens Burnley-manager Owen Coyle i går var opptatt av å skryte av hvor gode United var, mente Ferguson det motsatte.

- Det var en dårlig kamp. Rett skal være rett, de (Burnley) hadde en god periode og ga oss masse problemer. Bortsett fra det hadde vi fullstendig kontroll, sier Ferguson.

Uniteds mest opplagte sjanse hadde Michael Carrick fra straffemerket. Men Brian Jensen reddet.

Skjebnen?
- Jeg tror vi hadde vunnet kampen om vi hadde scoret på straffesparket. Du kan lure på om det er skjebnen, med Burnley tilbake i Premier League. Du kan ikke hindre dem i å vinne, sier Ferguson.

Nå tenker nok United-sjefen på at det var Burnleys første hjemmekamp. For han må vel ha fått med seg at Burnley tapte 2-0 borte mot Stoke på lørdag?

En ting har Ferguson i alle fall rett i - Burnley-gutta la ned et imponerende stykke arbeid.

- De jobba beinhardt, og fansen var fantastisk. De støttet dem hele kvelden. Det var fantastisk for dem i returen til Premier League, mot United. Det var en stor begivenhet for dem, sier Alex Ferguson.

MATCHVINNER: Robbie Blake (t.h.) fikk kjempetreff på volley og banket inn kampens eneste mål etter 19 minutter på Turf Moor. Foto: Lindsey Parnaby, EPA/Scanpix
MATCHVINNER: Robbie Blake (t.h.) fikk kjempetreff på volley og banket inn kampens eneste mål etter 19 minutter på Turf Moor. Foto: Lindsey Parnaby, EPA/Scanpix Vis mer