IKKE SÅ BEKYMRET: Manchester United-manager Alex Ferguson var skuffet etter 2-2 mot Benfica i går, men tror laget hans gjør jobben mot Basel i siste kamp.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
IKKE SÅ BEKYMRET: Manchester United-manager Alex Ferguson var skuffet etter 2-2 mot Benfica i går, men tror laget hans gjør jobben mot Basel i siste kamp.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATESVis mer

Ferguson tror storfisk i åttedelsfinalen passer bra

Kan møte Barca, Real, Inter ... hvis de klarer poeng mot Basel.

Alex Ferguson frykter ikke at Manchester United vil få en vanskelig motstander hvis laget klarer å ta seg til cupspillet i mesterligaen.

United klarte bare 2-2 mot Benfica hjemme på Old Trafford tirsdag og må ta poeng i den siste gruppespillkampen mot Basel for å ta seg videre i mesterligaen.

Hvis Manchester United ender på annenplass i gruppe C, kan laget møte storklubber som Bayern München, Inter, Real Madrid, Barcelona eller Milan allerede i åttedelsfinalen.

- Det vil gjøre det litt vanskeligere for oss, men hvis man ser det på en annen måte, vil en storkamp kanskje passe oss bedre. Hvis vi hadde møtt et av de lagene i semifinalen eller finalen, ville vi vært fornøyd og hatt tro på at vi kunne vinne, sa Ferguson.

Benfica er foran Manchester United på bortemålsregelen etter to uavgjorte kamper innbyrdes. Laget kan ikke bli passert av både United og Basel og er dermed klar for cupspillet. United ligger ett poeng foran Basel.

Om to uker spiller United skjebnekampen mot Basel i Sveits.

- Det blir en vanskelig kamp. Mye står på spill for oss, men jeg har full tillit til laget mitt, sa Ferguson.

(NTB)