Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson trygler Bolton om hjelp

Ber om seier mot Chelsea.

(Dagbladet.no): Med fem kamper igjen av sesongen ligger Manchester United sju poeng bak Chelsea. Påskeaften drar London-laget til Reebook Stadium for å møte Bolton. Vinner blåtrøyene der, kan United så godt som skrinlegge sitt tynne håp om seriegull.


1. april var United selv gjester på Reebook, og snudde Boltons 1-0-ledelse til 2-1 i sitt favør. Nå trygler United-bossen Bolton om hjelp mot Chelsea for å holde gulldrømmen levende.

- Gjør vi jobben vår mot Sunderland på fredag er vi fire poeng bak før de møter Bolton. Og jeg tror alle vet at Bolton ikke er det letteste stedet å reise til, sier Ferguson.

- Bolton har hederlige spillere

I 2003 fikk United en hjelpende hånd fra nettopp Bolton, da de knivet med Arsenal om ligagullet. Bare tre kamper før sesongslutt klarte nedrykkstruede Bolton 2-2 hjemme mot Arsenal, som til slutt endte fem poeng bak seriemester United.

Ferguson har klokkertro på reprise.

- Jeg har store forhåpninger til at Bolton kan gjøre oss en tjeneste. Hvis de vinner eller klarer en uavgjort vil det være et stort vendepunkt i kampen om seriegullet, sier Ferguson.

Han forsøker også å motivere Bolton-spillerne ved å minne om at de fortsatt kan klare en europacupplass. For øyeblikket ligger Bolton på 7. plass i Premier League.

- De har en liten sjanse på Champions League og en god sjanse på UEFA-cupen. Man vet hvilke klassespillere Bolton har. De er hederlige, og hederlige spillere holder vanligvis et nivå som aldri skuffer deg, sier Sir Alex.

Neville realistisk

United-kaptein Gary Neville forsøker imidlertid å helle kaldt vann i årene på den gamle skotten.

- Jeg tror fortsatt at tiden er i ferd med å renne ut for oss. Det er bare fem kamper igjen og vi er sju poeng bak. For å være realistisk, forsøker vi å gjøre det vi sa vi skulle gjøre - nærme oss Chelsea og sikre oss 2.plassen.

Samtidig tror han ting kan skje dersom det går slik Ferguson håper - United vinner mot Sunderland langfredag og Chelsea taper for Bolton påskeaften.

- Vi har en sjanse. Hvis vi vinner og de taper mot Bolton, har vi virkelig en sjanse ettersom de har noen vanskelige kamper igjen, sier Neville.

• Din mening: Tror du Bolton tar poeng mot Chelsea?

<B>BER OM BOLTON-HJELP:</B> Sir Alex Ferguson spør Bolton om å gjøre dem en tjeneste mot Chelsea på påskeaften, slik at han igjen kan løfte Premier League-trofeet i mai.
<B>TVILER:</B> Gary Neville tror tiden er i ferd med å renne ut for United.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling