Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sir Alex Ferguson ute av sykehuset

Ferguson utskrevet fra sykehus

Manchester United-legenden Alex Ferguson (76) er ute av sykehuset mindre enn én måned etter at han ble rammet av hjerneblødning, hevder avisen The Sun.

GODE NYHETER: Sir Alex Ferguson er skrevet ut av sykehuset en måned etter en hjerneblødning. Foto: AP Photo/Dave Thompson/NTB scanpix
GODE NYHETER: Sir Alex Ferguson er skrevet ut av sykehuset en måned etter en hjerneblødning. Foto: AP Photo/Dave Thompson/NTB scanpix Vis mer

Den britiske storavisen skriver at Ferguson er på bedringens vei. Han er sendt hjem for å fortsette rehabiliteringen blant sine nærmeste.

Det var 5. mai at Manchester United opplyste at Ferguson hadde blitt hasteoperert for hjerneblødning. Noen dager senere skrev flere medier at den pensjonerte managerlegenden var ute av koma og at han satt oppreist og snakket med familie og venner.

Kilder forteller til The Sun at Ferguson har et ønske om å være tilbake på Old Trafford for å følge Uniteds sesongstart i august.

Skotten var manager i Manchester United fra 1986 til 2013. Han førte storklubben til blant annet 13 seriemesterskap, fem FA-cuptriumfer, fire ligacuppokaler og to finaleseirer i mesterligaen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media