Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson varsler duell mellom de Gea og Lindegaard

- De Gea er kun 20 år, han er ung.

HAR SJANSEN: Alex Ferguson åpner for at Anders Lindegaard kan få flere sjanser i Manchester United-målet.Foto: SCANPIX/Jim Rogash/Getty Images/AFP
HAR SJANSEN: Alex Ferguson åpner for at Anders Lindegaard kan få flere sjanser i Manchester United-målet.Foto: SCANPIX/Jim Rogash/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er duket for duell mellom Anders Lindegaard og unggutten David de Gea når Manchester United skal velge førstekeeper for den neste sesongen.

Mange har trodd at de Gea (20), som nylig ble hentet fra spanske Atlético Madrid, skulle bli et klart førstevalg. Men manager Alex Ferguson er ikke like sikker og vil gi den tidligere Aalesund-målvakten en sjanse.

- Det eneste området vi må være litt tålmodige på er målvaktsposten. De Gea er kun 20 år, han er ung. Han har spilt i spansk fotball et par år, men det er ikke Premier League, sier Ferguson til ESPN.

- Vi har også Anders Lindegaard, så muligens får vi kamp om plassen. Det må begge akseptere, fortsetter skotten.

Men i det lange løp kan Lindegaard ikke regne med å få mye spilletid.

- Med tiden vil de Gea gjøre det til sin plass, det er det ingen tvil om, sier manageren.

(NTB)