- Ferguson vil ha Benzema

Agenten åpner for overgang allerede i sommer.

VANSKELIG Å STOPPE: Nemanja Vidic og Rio Ferdinand fikk nok å bryne seg på i Karim Benzema da lagene møttes i åttedelsfinalen i Champions League i 2008. Får sir Alex Ferguson som han vil får midtstopperduoen flere muligheter til å stoppe den eksplosive franskmannen, men da på treningsfeltet.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ANDREW YATES
VANSKELIG Å STOPPE: Nemanja Vidic og Rio Ferdinand fikk nok å bryne seg på i Karim Benzema da lagene møttes i åttedelsfinalen i Champions League i 2008. Får sir Alex Ferguson som han vil får midtstopperduoen flere muligheter til å stoppe den eksplosive franskmannen, men da på treningsfeltet.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): Den såkalte «silly season» har forløpt forholdsvis stille så langt i sommer, men med Kaká klar og Cristiano Ronaldo på det nærmeste i boks for Real Madrid venter fotball-Europa spent på hva slags dominoeffekt disse to monsterovergangene vil få. Karim Benzema er blant de mest ettertraktede navnene på overgangsmarkedet med både Real Madrid og Manchester United siklende etter unggutten, som med sin algeriske bakgrunn har måttet tåle sammenligningene med landsmannen Zinedine Zidane.

I går ble det kjent at Real Madrid allerede hadde vært og forhørt seg hos Lyon. Nå går agenten ut og sier at Manchester United-manager sir Alex Ferguson har gjort det klart at han vil se Benzema på Old Trafford.- Ferguson vil ha Karim i sommer. Overgangssummen vil imidlertid ikke overstige 40 millioner euro (cirka 362 millioner kroner), sier Karim Djaziri til Europe 1, og tenker på prislappen som er klistret på David Villa.

- Han er 21 år gammel, og den høyeste summen som er betalt for en 21-åring er 24 millioner euro for Robinho til Real Madrid. Karim kan ikke være verdt mer enn David Villa, som koster mer enn 40 millioner, poengterer agenten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer