Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson vil ha Yorke

Dwight Yorke vil ikke skrive under på en ny kontrakt med Aston Villa. Dermed åpner den ettertraktede spissen dørene for Manchester United. Og Alex Ferguson skal være særdeles interessert i Yorke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Sportsmail, har Aston Villa kommet med følgende tilbud til Manchester United:

 • Dere får Dwight Yorke - mot at vi får 11 millioner pund (137 millioner kroner) og Andy Cole...

  United, derimot, har tilbudt rundt 100 millioner kroner for den målfarlige spissen, skriver Daily Mail.

  Aston Villa skal kjapt ha takket nei til tilbudet.

  Vil ha Yorke


  Alex Ferguson har imidlertid ikke gitt seg ennå. Soccernet skriver at United-bossen er villig til å gi mange kroner for å få Yorkes underskrift før kommende lørdag. Lørdag er nemlig tidsfristen for spillere som skal
  være med og kjempe i Champions League.

  Ferguson kan få sin drøm oppfylt: I og med at Yorke ikke vil skrive under på en ny Villa-kontrakt, vet hans nåværende sjefer at de må selge måltyven før kontrakten går ut om to år.

  - Villa ga meg et supertilbud, men jeg skriver ikke under noenting nå. Først vil jeg se hva Manchester United gjør. Alle spør hva jeg kommer til å gjøre framover, men jeg har ingen anelse, sier Yorke til
  Soccernet.

  Ole Gunnar blir


  Spekulasjonene de siste dagene har gått ut på at Solskjær kan bli utsatt for en byttehandel mellom United og Villa. I går avkreftet imidlertid Solskjær ryktene:

  - Folk kobler meg stadig til nye klubber, men jeg skal spille i Manchester United denne sesongen. Etter en sesong med skader, ser jeg fram til å spille igjen. Jeg har fremdeles seks år igjen av kontrakten min og jeg
  ønsker å avslutte karrieren min i Manchester United, kommenterer Solskjær.

  Hvis superspissen Yorke blir kjøpt av United, blir kampen om spilletid for Ole Gunnar adskillig hardere. Ifølge VG, tenker imidlertid ikke Solskjær på Dwight Yorke før han eventuelt sitter ved siden av ham i garderoben.

ØNSKET: Dwight Yorke er ettertraktet på Manchester United.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!