NOK? Dimitar Berbatov har forsvart seg med nebb og klør mot dem som har hevdet han er ferdig i Manchester United. Dersom Alex Ferguson gjør alvor av å ikke hente inn noen andre, vil bulgareren trolig få en sentral rolle også neste sesong.Foto: SCANPIX/AFP/Glyn Kirk
NOK? Dimitar Berbatov har forsvart seg med nebb og klør mot dem som har hevdet han er ferdig i Manchester United. Dersom Alex Ferguson gjør alvor av å ikke hente inn noen andre, vil bulgareren trolig få en sentral rolle også neste sesong.Foto: SCANPIX/AFP/Glyn KirkVis mer

Ferguson vil ikke love et eneste sommerkjøp

- Vi vil kanskje signere en, sier skotten.

||| (Dagbladet): Wayne Rooney uttalte nylig at han helst vil ha to stjernespillere til Manchester United for å kunne ta tilbake ligagullet fra Chelsea neste sesong.

Sjefen Alex Ferguson gjør det nå klart at det neppe blir aktuelt. Meksikanske Javier Hernandez og Fulham-stopper Chris Smalling er allerede hentet inn, men skotten antyder at det fort kan bli med det.

- Det kommer kanskje en signering, men det er ikke enkelt i det nåværende klimaet. Markedet er veldig vanskelig, sier Ferguson, ifølge BBC.

Stoler på stallen
Manchester United-manageren har tidligere gjort det klart at han ikke vil betale overpris for noen spiller, og er tydelig på at han ikke vil la seg haste inn i et storkjøp denne sommeren.

Samtidig mener skotten at United-stallen allerede er sterk nok kjempe om trofeer.

- Vi har en god struktur med tanke på alder, balanse, antall og unggutter. Noen ganger må du bare stole på utviklingen de siste få årene, og jeg kommer til å gjøre det, i det minste stort sett, sier Alex Ferguson.

I går ble det klart at Ben Foster kommer til å gå til Birmingham for rundt 60 millioner kroner, noe som betyr at Molde-utlånte Ben Amos blir kalt tilbake til Old Trafford. Ferguson vil ikke hente inn en ny keeper som erstatning.

- Da vi bestemte oss for å la Foster gå, var vi i gang med å la en god unggutt, Ben Amos, dra på lån. Han er på Englands U21-landslag, men vi hadde bare plass til tre keepere. Så da Fosters framtid i Manchester United forandret seg, stoppet vi prosessen med Amos' lån. han kommer nå til å bli vår tredjekeeper, han er veldig talentfull og har en god framtid foran seg, sier Ferguson.

Fornøyde med Glazers
Alex Ferguson og United-direktør David Gill diskuterte disse tingene på en pressekonferanse i New York i går, i forbindelse med promovering av klubbens nord-amerika-turné i sommer.

Der gjorde Gill det også klart at man har full tillit til klubbens omdiskuterte amerikanske eiere i Glazer-familien.

- Vi har stor tro på forretningsmodellen som er på plass, og på at den kan sørge for at klubben vil fortsette å kjempe i toppen i mange år framover, sier Gill.

- Sesongbillettsalget er i rute i år igjen, det samme er VIP-billettsalget. Eierne har holdt ord helt siden de tok over i 2005. De har bragt med seg kommersiell ekspertise og nytte på mange områder, og inntektene våre har økt kraftig, sier direktøren.