Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson vil møte Bayern i finalen

Manchester United trakk Bayern München i Champions League. Nå håper Alex Ferguson at lagene møtes igjen i det han håper blir hans United-avskjed: Finalen på Hampden Park.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sir Alex Ferguson og Ottmar Hitzfeld har blitt kompiser etter flere møter i avgjørende kamper de siste årene. I 1999-finalen sørget Ole Gunnar Solskjær for at det ble seier til de røde. I vår ble United slått ut av tyskerne.

- Jeg tror det er åttende gang jeg møter Ottmar Hitzfeld, den niende blir når vi møtes i den andre kampen. Forhåpentligvis blir det en tiende gang i mai, sier Ferguson til Manchester Uniteds hjemmeside.

Årets Champions League-finale spilles på Hampden Park i Skottland. Der håper Ferguson å avslutte en fantastisk managerkarriere i United med å hente den gjeveste pokalen i Europa.

Og får han det som han vil står Bayern München på den andre banehalvdelen.

Ferguson legger ikke skjul på at han er full av beundring for det tyske mesterlaget.

- Jeg synes Bayern er det mest kraftfulle laget i Europa for øyeblikket. De vant pokalen i fjor og har god rutine og solid organisering i laget. De blir vanskelige å slå, sier skotten.

Bayern München og Manchester United er store favoritter til å gå videre fra gruppe A. Ferguson gjør imidlertid oppmerksom på at både Nantes og Boavista kan skape trøbbel.

- Nantes har bare sluppet inn to mål.

- Vi så Boavista mot Liverpool i Portugal, og de er virkelig et angrepslag, mener Ferguson.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart