Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson vil unngå å bli paranoid

Men føler seg forfulgt i kamper mot Chelsea.

- FORFERDELIGE AVGJØRELSER: Manchester United-manager Alex Ferguson mener dommerne har gjort det vanskelig for laget hans i de siste møtene mot Chelsea. Onsdag møtes de igjen i kvartfinalen på Stamford Bridge. Her fra samme arena 1. mars. Foto: Tom Hevezi, AP/Scanpix
- FORFERDELIGE AVGJØRELSER: Manchester United-manager Alex Ferguson mener dommerne har gjort det vanskelig for laget hans i de siste møtene mot Chelsea. Onsdag møtes de igjen i kvartfinalen på Stamford Bridge. Her fra samme arena 1. mars. Foto: Tom Hevezi, AP/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Alex Ferguson sier han forsøker å ikke bli paranoid av dommeravgjørelser som har gått mot United i de siste møtene med Chelsea. Onsdag møtes lagene i første kamp i kvartfinalen i Champions League på Stamford Bridge.

Manchester United har ikke slått Chelsea borte siden 2002, og har tapt de tre siste kampene mot de helblå rivalene.

Ferguson mener tvilsomme dommeravgjørelser har påvirket utfallet av kampene.

- Veldig uheldige - I de siste kampene har vi fått forferdelige avgjørelser mot oss, og du må bare være forsiktig så du ikke blir paranoid av det, sier United-manageren til ESPN.

For han mener laget hans har kvalitetene som skal til for å matche London-laget.

- Ferdighetsmessig er vi et bra lag. Vi spilte eksepsjonelt bra mot Chelsea i den siste kampen, men var veldig, veldig uheldige. Vi fortjente ikke å tape.

Fikk karantene Ferguson ble utestengt i tre kamper for kommentarene om dommer Martin Atkinson etter tapet borte mot Chelsea nylig. I tillegg ble en tidligere betinget straff på to kamper aktivert siden han ikke klarte å unngå nye glefs mot dommerstanden i prøvetiden.

Ferguson soner dermed fem kampers karantene i engelske konkurranser nå, en dom som ble ekstra streng fordi han nektet å ha gjort noe galt.

Og Ferguson står fortsatt fast på at kritikken han kom med var rettferdig.

- Hvis du sier hva du mener, er det et problem i fotballen. FA støtter dommerne veldig sterkt. På en måte forstår jeg det, men det må være lov å komme med berettigede kommentarer også. Jeg mener det er det jeg forsøker å gjøre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media