I MUNNHUGGERI: Alex Ferguson og Jonjo Shelvey da sistnevnte ble utvist mot Manchester United i 2012.  Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix
I MUNNHUGGERI: Alex Ferguson og Jonjo Shelvey da sistnevnte ble utvist mot Manchester United i 2012. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB ScanpixVis mer

Fergusons svar til Shelvey etter å ha blitt skjelt ut: - Det viser at du har baller

Den tidligere Liverpool-spilleren mener selv han var umoden.

(Dagbladet): Jonjo Shelvey fikk ikke mye spilletid i Liverpool og dro derfor videre til Swansea i 2013.

23-åringen var kjent for å være hissig på banen da han spilte for Liverpool, noe som blant annet resulterte i et rødt kort mot Manchester United i 2012-sesongen.

Episoden skjedde før hvilen på Anfield da Jonjo Shelvey taklet Jonny Evans stygt. Det endte med at Jonjo Shelvey og daværende Manchester United-manager Alex Ferguson havnet i krangel på sidelinja.

Shelvey beskyldte Ferguson for å hisse ham opp på tidspunktet, men har nå innsett at han var barnslig.

- Jeg var litt umoden og teit. Jeg tok ham til side etterpå og unnskyldte meg, sier Shelvey til Manchester Evening News.

Alex Ferguson mente på sin side at Shelvey var tøff som våget å stå opp mot ham.

- Han sa: «Neida, jeg liker det. Det viser at du har baller», sier Shelvey.

Selv om Liverpool tapte kampen (1-2) ble Shelvey behandlet som en helt i Liverpool etter episoden. Det var tross alt den største manager-rivalen til klubben.

- Jeg fikk noen «high fives» rundt i byen de neste månedene, men det var teit av meg fra et profesjonelt ståsted. Du gjør ikke sånn, sier Shelvey.