I MIAMI: Cristiano Ronaldo er for tiden på ferie i Miami, Florida. Der har han tatt seg tid til å kommentere ryktene om at han er misfornøyd i Real Madrid. Foto:: Brock Miller / Splash News / NTB Scanpix
I MIAMI: Cristiano Ronaldo er for tiden på ferie i Miami, Florida. Der har han tatt seg tid til å kommentere ryktene om at han er misfornøyd i Real Madrid. Foto:: Brock Miller / Splash News / NTB ScanpixVis mer

Ferie-Ronaldo hardt ut mot falske rykter

- Jeg gjør et unntak.

Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo gikk i et sjeldent intervju lørdag ut mot ryktene om at han skal være misfornøyd i den spanske storklubben.

Portugiseren har nektet å snakke med mediene siden 0-4-tapet for byrival Atlético Madrid tidlig i februar. Lørdag tok han et midlertidig avbrekk fra det selvpålagte medieforbudet.

For den siste tiden har flere spanske medier hevdet at den portugisiske angrepsspilleren skal være misfornøyd i Real Madrid. Det avkrefter han i en uttalelse til den portugisiske avisen A Bola.

- Jeg gjør et unntak nå for å si at det er falske meldinger som ønsker å skape en konflikt mellom meg og klubben. Jeg er veldig fornøyd med å være i klubben, og er sikker på at neste sesong vil bli fylt av suksess. Jeg er i verdens beste klubb, og i verdens beste klubb ønsker jeg å vinne nye trofeer, sier Ronaldo.

Han er for tiden på ferie i Miami, og håper nå å få satt en stopper for ryktene om at han ønsker seg vekk fra klubben.

- Jeg håper oppriktig at de falske ryktene nå vil stoppe, og håper at jeg kan få litt fred. Jeg og Real Madrid har det bra sammen, så 30-åringen.

(NTB)