- Fernando Alonso uten sykkellag neste sesong

Nå har fristen gått ut.

SYKKELSPORTENS REDNINGSMANN? Nå ser det mørkt ut for Fernando Alonsos prosjekt på to hjul. EPA/DIEGO AZUBEL
SYKKELSPORTENS REDNINGSMANN? Nå ser det mørkt ut for Fernando Alonsos prosjekt på to hjul. EPA/DIEGO AZUBEL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den spanske avisen AS hevder de sitter på informasjon om at Alonso ikke har søkt om lisens i noen kategorier foran neste sesong, og at prosjektet således er dødt.

Før fristens utløp er man nødt til å presentere intensjonsavtaler med ti syklister, ha en bankgaranti for én fjerdedel av budsjettet og dokumentasjon på framtidige sponsoravtaler.

Fram til i forrige måned hadde prosjektet oppfylt alle kritierier for å danne et nytt lag i henhold til det internasjonale sykkelforbundets regelverk.

UCI-president Brian Cookson sier til cyclingnews.com at han ikke har mottatt noen WorldTour-søknad fra Fernando Alonso Cycling Team (FACT), og forventer ikke at laget vil tildeles plass i sykkelsportens øverste divisjon i 2015.

Fristen for WorldTour-lag løp ut 1. oktober, og Alonso blir nødt til å vente ett år for å søke om linsens på toppnivå. Men Cookson tror fortsatt laget kan ta form foran neste sesong.

— Vi har ikke hørt noe fra dem om WorldTouren. Vi venter fortsatt på ytterligere informasjon. Jeg tror fortsatt det er mulig for dem å ha et prokontinental-lag neste år, men vi venter fortsatt på informasjon, sier Cookson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer