Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fernando Torres: - Jeg ser på tiden min i Chelsea som en suksess

Fikk det han kom for.

FLOPPET: Fernando Torres ble aldri noen braksuksess i Chelsea, men selv ser han tilbake på tiden i London som en suksess da han tok med seg tre store trofeer. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth/NTB Scanpix
FLOPPET: Fernando Torres ble aldri noen braksuksess i Chelsea, men selv ser han tilbake på tiden i London som en suksess da han tok med seg tre store trofeer. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Etter mye om og men er det omsider klart at Fernando Torres returnerer til gamleklubben Atletico Madrid på lån etter sju og et halvt år i England og Italia.

Ikke engang de som bestandig ser på glasset sitt som halvfullt kan si at Torres var en ubetinget suksess etter at han forlot Liverpool og Anfield i januar 2011, men selv mener han at han fikk det han kom for i Chelsea.

- Chelsea ga meg det jeg ville ha etter at jeg forlot Liverpool - trofeer. Jeg kommer alltid til å se på tiden der som en suksess, sier spanjolen ifølge Daily Mail.

Mesternes mester Før Torres forlot Atletico Madrid for Liverpool i 2007 hadde han rukket å score 91 mål for klubben - 82 av dem i serien og 75 av dem i La Liga.

I Liverpool fortsatte han målfesten før det ble bråstopp etter overgangen til London. Men selv om det ikke ble så mange mål, fikk han omsider en grunn til å skaffe seg et troféskap.

Han hadde riktignok allerede rukket å bli både europa- og verdensmester med Spania, men i løpet av Chelsea-tiden vant han FA-cupen, Europaligaen og Champions League.

I en drøy uke i mai 2013 var han og Juan Mata regjerende mestere i Europaligaen, Champions League, EM og VM.

- Endelig Nå bærer det altså hjemover til mer kjente trakter for «El Niño» som har rukket å bli 30 år gammel. At han selv ser fram til å trekke på seg den rød- og hvitstripete drakten er det liten tvil om.

- Endelig er jeg hjemme igjen. Takk til alle som har fått drømmen min til å bli virkelighet, skrev han i formiddag på sin egen Twitter-konto.

Så gjenstår det å se om mannen med den blonde luggen igjen vil terrorisere verdens beste forsvarsspillere, eller om karrieren er på hell for alvor.