Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fernando Torres scoret sitt 100. mål

Atlético Madrid slo tilbake etter tapet for Barcelona.

I 100: På overtid økte Fernando Torres ledelsen til 3-1. Scoringen var Torres' 100. i Atletico Madrid-trøya. Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza/NTB Scanpix
I 100: På overtid økte Fernando Torres ledelsen til 3-1. Scoringen var Torres' 100. i Atletico Madrid-trøya. Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza/NTB Scanpix Vis mer

Etter tapet mot Barcelona forrige serierunde, slo Diego Simeones Atlético Madrid tilbake med 3-1 hjemme mot Eibar i en kamp der Fernando Torres jubilerte.

Bortelaget sjokkerte hjemmefansen og tok ledelsen etter 46 minutter ved Keko, men takket være scoringer av José Gimenez og Saul Miguez ledet hjemmelaget 2-1 etter 63 minutter. Begge de to scoringene kom som følge av corner servert av Koke.

På overtid økte Fernando Torres ledelsen til 3-1. Scoringen var Torres' 100. i Atletico Madrid-trøya. I tillegg til 81 mål i La Liga, har han sju mål i Segunda samt 10 mål i Copa del Rey og to i Intertoto. Torres er nå den niende mestscorende i Atlético Madrid. Rett foran han på lista er Sergio Agüero, som scoret 101 mål for det spanske laget.

Atlético Madrid ligger à poeng med Barcelona, men har to kamper mer spilt før søndagens oppgjør mellom Barcelona og Levante.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media