Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferrer til semi etter fire timer og 31 minutter

Maratonkamp mot Janko Tipsarevic.

VERDT DET: David Ferrer jubler etter seieren over Janko Tipsarevic. Foto: SCANPIX/REUTERS/Shannon Stapleton
VERDT DET: David Ferrer jubler etter seieren over Janko Tipsarevic. Foto: SCANPIX/REUTERS/Shannon Stapleton Vis mer

David Ferrer måtte slite for å ta seg til semifinalen i US Open torsdag, men etter fire timer og 31 minutter var han videre.

Kampen ble til slutt avgjort i tiebreak, og der vant spanjolen 7-4 over Janko Tipsarevic fra Serbia. Etter de fem knallharde settene ble resultatet 3-2 (6-3, 6-7, 2-6, 3-6, 7-6) til Ferrer.

- Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, for nå savner jeg ord. Jeg er i alle fall kjempelykkelig, sa 30 år gamle Ferrer etter kampen, som utviklet seg til å bli litt av en thriller.

- Det ble en kamp full av følelser, og det ble en tøffere kamp enn jeg hadde ventet. Janko (Tipsarevic) er en fantastisk spiller, og har gir seg jo aldri. Han er en virkelig fighter, mente Ferrer etter oppgjøret på Arthur Ashe stadion.

I semifinalen kommer Ferrer nå til å møte Novak Djokovic. Han satte Juan Martin del Potro utenfor.

- Det var god kamp uten for mange svingninger. Vi er jo begge baselinespillere og kjent for å kjempe skikkelig, så det var vel ventet at kampen skulle bli som den ble, sa Tipsarevic.

David Ferrer har vunnet fem titler i karrieren sin, og han har vært minst i kvartfinalen i alle de fire store Grand Slam-turneringene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media