<strong>BEDRE KONTROLL:</strong> Svenske Björn Ferry har åpenbart bedre kontroll på skiskytterbørsa enn han har med jaktgeværet.Foto: SCANPIX/AFP/JONATHAN NACKSTRAND
BEDRE KONTROLL: Svenske Björn Ferry har åpenbart bedre kontroll på skiskytterbørsa enn han har med jaktgeværet.Foto: SCANPIX/AFP/JONATHAN NACKSTRAND Vis mer

Ferry skadet øyet i jakttabbe

- Dobbelt pinlig, sier skiskytteren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Dobbelt pinlig, sier svenskenes skiskytterstjerne Björn Ferry etter å ha pådratt seg en av de mer merkelige skadene man kan tenke seg når det gjelder vinteridrett.

Ferry har nemlig jaktet orrfugl i jula, og nylig gikk det galt da svensken skulle få has på en i skogene rundt Storuman.

- Jeg hadde øyet for nærme kikkertsiktet. Jeg bommet på fuglen, men det ble blodsutgytelse likevel, for jeg sprakk øyenbrynet, sier Ferry til Aftonbladet.

Til alt hell ble ikke skaden alvorlig, og Ferry sier det ikke er noe problem med tanke på skiskytingen.

Sånn sett var det mest stoltheten som tok skade under jakta.

- Ti minutter senere fant jeg fuglen igjen. Hundre meter unna, men jeg bommet igjen. Det føltes dobbelt pinlig, både å bomme og så gå hjem med blod i ansiktet, sier Björn Ferry, som skal gå showrenn i Gelsenkirchen før verdenscupløpene i Oberhof.

Der håper han på bedre treffsikkerhet enn når fugl er i siktet.

- Jeg fikk med en fjær hjem første dagen, det var alt jeg lyktes med, oppsummerer Ferry.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer