Fersk Premier League-interesse for Ivers og Ciljan

Kobles til England, rett før storkampen.

TILBAKE TIL ENGLAND? West Ham skal være interessert i Steffen Iversen, her fra gårsdagens trening. Foto: SVEINUNG UDDU YSTAD
TILBAKE TIL ENGLAND? West Ham skal være interessert i Steffen Iversen, her fra gårsdagens trening. Foto: SVEINUNG UDDU YSTADVis mer

|||• Direkte 20.45: Rosenborg - FC København

LERKENDAL (Dagbladet): Når Rosenborg møter FC København i kveld, vil det sitte speidere fra flere europeiske storklubber på tribunen.

Det har vært rykter rundt flere av RBK-spillerne i lang tid, og etter det Dagbladet kjenner til er det nå konkret interesse i Premier League for to av dem.

Per Ciljan Skjelbred har tidligere vært koblet til flere engelske klubber, og den siste tida har også Schalke 04 i Tyskland vært nevnt. Nå skal Everton være villig til å punge ut 3,5 millioner pund (33,9 millioner kroner) for midtbanespilleren - dermed kan det hende lysluggen forsvinner allerede i dette overgangsvinduet.

Selv om Rosenborg skulle klare å komme seg videre til Champions League og tjene opp mot 100 millioner - vil det være vanskelig for dem å takke nei til rundt 35 millioner kroner.

Den andre spilleren som det nå er England-interesse rundt, er etter det Dagbladet erfarer Steffen Iversen. West Ham var i utgangspunktet interessert i Molde-spissen Baye Djiby Fall - men ble i stedet rådet av tippeligakjennere til å satse på Iversen.

Han ønsker å bo nærmere familien - som har flyttet til England - og har tidligere signalisert at han godt kan tenke seg en London-klubb fra Championship. Hvis han nå i stedet får muligheten til en ny karriere i Premier League, kan det være midt i blinken for ham.

KOBLES TIL EVERTON: Engelskmennene skal være villig til å betale 3,5 millioner pund for Per Ciljan Skjelbred. Foto: TOM E. ØSTHUUS
KOBLES TIL EVERTON: Engelskmennene skal være villig til å betale 3,5 millioner pund for Per Ciljan Skjelbred. Foto: TOM E. ØSTHUUS Vis mer