Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferske Roma-rykter om Semb Berge

- Det skal holde hardt, sier agenten.

NY HØST I NORGE? Odds midtstopper Fredrik Semb Berge (t.v.) har vært koblet til utenlandske klubber. Men 12 timer før overgangsvinduet stenger, tror ikke agenten på en overgang. Her i kamp mot Lillestrøms Erling Knudtzon på lørdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
NY HØST I NORGE? Odds midtstopper Fredrik Semb Berge (t.v.) har vært koblet til utenlandske klubber. Men 12 timer før overgangsvinduet stenger, tror ikke agenten på en overgang. Her i kamp mot Lillestrøms Erling Knudtzon på lørdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Odd-stopperen Fredrik Semb Berge har vært i søkelyset til italienske klubber i sommer. Før U21-EM var Roma og Napoli de heiteste tipsene, seinere har også Parma vært nevnt som interesserte.

Men utover sommeren har interessen dabbet noe av. Det er i øyeblikket lite som tyder på at 23-åringen, som denne uka er på landslagssamling foran VM-kampene mot Kypros og Sveits, blir Serie A-spiller i løpet av dagen.

- Det er 12 timer til vinduet stenger. Jeg har ikke hørt noe. Det skal holde hardt at det skjer noe nå, sier Semb Berges agent Kent Karlsen til Dagbladet.

Ryktene blusset imidlertid opp i dag. Roma-nettstedet Gazzetta Giallorossa skriver i dag, og oppgir (italienske) Sky Sports som kilde, at Semb Berge kan være aktuell for Roma dersom klubben selger argentinske Nicolas Burdisso.

Karlsen sier at han var i kontakt med flere italienere på forsommeren, men at saken stort sett var på agentnivå.

Interessen har imidlertid ikke konkretisert seg i form av kontakt eller bud mellom klubbene.

Semb Berge har kontrakt med Odd ut neste sesong, men sier til Varden at han trolig vil forlenge kontrakten om han ikke blir solgt i løpet av dagen.

- Jeg er Odd-patriot, og reiser ikke som Bosman-spiller neste år, sier han.

FULGT I EM: Semb Berge var en av de norske U21-gutta som ble fulgt av utenlandske klubber under EM-sluttspillet i Israel tidligere i sommer. Her med Spania-keeper David de Gea. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix
FULGT I EM: Semb Berge var en av de norske U21-gutta som ble fulgt av utenlandske klubber under EM-sluttspillet i Israel tidligere i sommer. Her med Spania-keeper David de Gea. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media