Festbilder sjokkerer

Liverpool-stjerna Mohamed Salah (28) skal ha blitt coronasmittet i brorens bryllup. Danset og festet uten munnbind, mens det kokte av gjester rundt ham.

UFORSIKTIG: Liverpool-stjerna Mohamed Salah skal ha blitt coronasmittet etter dette. Video: NTB / Abdallah.ali22. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Liverpools goalgetter, Mohamed Salah, har fått covid-19. Dette ble kjent i går, og i løpet av de siste 24 timene har det dukket opp oppsiktsvekkende videoer av Salah.

Videoene viser at stjerna er involvert i dans og full fest i bryllupet til broren Nasr. Bryllupsfesten fant sted i Kairo tirsdag denne uka. Og det var etter dette at Salah testet positivt.

I går kveld bekreftet det egyptiske fotballforbundet EFA at også spissens andre prøve var positiv.

MÅ I ISOLASJON: Mohamed Salah. Foto: NTB
MÅ I ISOLASJON: Mohamed Salah. Foto: NTB Vis mer

Videoene viser Liverpool-spissen som sitter på skuldra til en av de andre bryllupsgjestene. Han har trukket munnbindet ned - slik at det verken dekker nese eller munn - og gir full gass.

Rundt ham og broren koker det av andre gjester. Smittevern ser ikke akkurat ut til å være et glohett tema i rommet.

De sjokkerende bildene - ut ifra dagens eskalerende coronasituasjon - har nådd baksidene av de engelske avisene lørdag:

- Salah tester positivt etter bryllup, skriver The Times.

- Movid-19, melder Daily Mirror.

- Bryllupsalarm, rapporterer The Sun.

DAILY MIRROR: Mohamed Salah må isoleres i ti dager etter å ha avlagt positiv coronatest. - Movid-19, skriver Daily Mirror lørdag.
DAILY MIRROR: Mohamed Salah må isoleres i ti dager etter å ha avlagt positiv coronatest. - Movid-19, skriver Daily Mirror lørdag. Vis mer

På samme måte som flere andre stjernespillere, er Salah trukket ut av Liverpool-bobla denne uka og neste uke - for å spille landskamper.

Flere klubbtrenere har uttrykt bekymring for dette.

THE SUN: Mohamed Salahs positive test er et sjokk for Liverpool og manager Jürgen Klopp, melder The Sun lørdag.
THE SUN: Mohamed Salahs positive test er et sjokk for Liverpool og manager Jürgen Klopp, melder The Sun lørdag. Vis mer

Egypt møter Togo i kvaliken til Afrikamesterskapet lørdag. Lagene spiller også mot hverandre tirsdag. Men dette blir uten Salah, som må i ti dagers isolasjon, og kan miste de to neste Liverpool-kampene, ifølge BBC.

Liverpool møter Leicester i Premier League 22. november og Atalanta i Champions League 25. november.

Salah skal ikke ha noen tydelig symptomer på covid-19 og viser høy moral omstendighetene tatt i betraktning, lyder rapportene fra Egypt. Han er den eneste på laget som har testet positivt.

Salah kommer ikke til å forlate Egypt før han er erklært hundre posent frisk igjen.

Også Norges visekaptein, Omar Elabdellaoui, testet positivt for corona fredag, og blir ikke med til Romania og Østerrike.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer