Festen avlyst i Bergen

Odd og Occean stjal et poeng.

(Dagbladet.no): Nesten 14 000 bergensere var møtt opp på Brann Stadion for å se Brann ta årets andre seier i Tippeligaen. Og bergenserne fikk se det de hadde betalt for:

Et meget spillende Brann-lag lekte seg i perioder på banen med Odd. Men det ble med Robbie Winters' første mål for sesongen tre minutter før pause. Innen den tid hadde Brann rukket å advare publikum om at de var gavmilde bakover.

Både Espen Hoff og Oliver Occean bommet alene med Ivar Rønningen i Brann-målet.

Odds funn slo til igjen

Kampen var et fyrverkeri av gode prestasjoner, fikse kombinasjoner, og store sjanser. Men Odd fortsatte å produsere sjanser.

Et kvarter før slutt fikk Grenlands-gutta betalt for arbeidet. Occean bommet først på en stor sjanse, fikk tak i returen selv, ga den videre ut på kanten, og smøg seg inn foran mål. Da legget kom var det ingen i Bergen som hadde plukket ham opp, og fra ti meter headet årets spissfunn i Tippeligaen ballen utagbart i hjørnet.

Og til tross for et massivt Brann-press de siste minuttene var bergenserne nødt til å gå slukøret hjem fra nok en kamp på Stadion.

- Vi skulle ha vunnet i dag, fortalte en betuttet Ragnvald Soma NRK etter kampen.

Det er 14 000 bergensere mer enn enig i. Men Odd-trener Arne Sandstø er ikke det:

- Vi burde ha vunnet ut fra sjansene. Jeg er imponert over at vi våget å spille vårt eget spill på bortebane. Vi kan slå hvem som helst, fastslo Sandstø overfor NTB etter kampen.

Dagbladet.no fulgte kampen direkte.

BARE NESTEN: Robbie Winters scoret sitt første mål for sesongen i dag, men Brann klarte ikke hale i land seieren.