Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Festen hadde ikke skylda

Bent Skammelsrud avviser Nils Arne Eggens påstander om at feiringen av seriegullet søndag gikk ut over Porto-kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er bare tull. Vi var mange som dro hjem ganske tidlig den kvelden, selv var jeg hjemme til midnatt. Jeg har ikke dårlig samvittighet for den kvelden, og tror ikke mange andre spillere har det heller, sier Skammelsrud til NTB.

Dagen derpå var tung for RBK-stratégen og resten av gjengen som fikk bakoversveis mot Porto i går. Nå venter en ukes ferie.

- Jeg håper å få kommet meg på hytta på Røros så fort som mulig. Male litt og slappe av. Og så gleder jeg meg til å slappe av litt med familien en ukes tid, det har vært enormt stort trykk i det siste, fortsetter 35-åringen og legger til at det irriterer ham at folk flest legger RBK-lista høyere og høyere.

- Blir helt oppgitt

- Jeg mister ikke lysten, men noen ganger skal det så mye til for å glede folk at jeg blir helt oppgitt. Selv er jeg ganske fornøyd med den siste uken, vi tok tross alt to av tre seirer og er seriemestere, sier Bent.

- Jeg tror faktisk det står mer negativt i norske aviser om vår innsats enn i italienske om Lazios. Se på den stallen de har, og de har knapt vunnet en kamp ennå. De har jo til og med vært dårligere enn oss, er det rart vi lurer litt på hvor høyt folk egentlig legger lista?

Tar tapene alvorlig

På spørsmål om det er spillere han kunne ønske seg til Rosenborg, er svaret klokkeklart:

- Jeg ønsker meg ingen spesielle, men vi trenger nok et par forsterkninger for å dekke opp på alle plasser. Grunnen til at det har lugget litt i år er nok at vi ikke har fått rytmen inn i laget. Skader er nok en av de viktigste årsakene, de andre skal vi finne når vi evaluerer sesongen.

Men RBK-spilleren innrømmer en ting, nemlig at ti strake bortetap i Champions League ikke er bra i det hele tatt.

- Nei, det er all grunn til å ta det alvorlig. Defensivt har vi vært gode nok, men angrepsspillet har vært for dårlig. Ingen bortemål på ett år er jo ikke det vi ønsker, innrømmer Skammelsrud.

(NTB)

Hele Norges coronakart