Festen i München har startet

Klart for finalen i Champions League.

GODT HUMØR: Bayern München-supporterne Sabrina (28) og Simone (30) har ikke billetter til matchen. De er utenfor Allianz Arena for å sjekke folkelivet. Alle foto: Tore Ulrik Bratland/Dagbladet
GODT HUMØR: Bayern München-supporterne Sabrina (28) og Simone (30) har ikke billetter til matchen. De er utenfor Allianz Arena for å sjekke folkelivet. Alle foto: Tore Ulrik Bratland/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Champions League-finalen direkte i fotballstudio fra kl. 20.45.

MÜNCHEN (Dagbladet): Med sol fra tidlig morgen — og over 20 varmegrader — er det duket for fest når Bayern München og Chelsea møtes i Champions League-finalen.

Utenfor Allianz Arena er det et yrende folkeliv allerede. Stadion tar vanligvis 69.000 tilskuere. På grunn av diverse UEFA-forskrifter vil "bare" 62.500 tilskuere være på plass i kveld. - Vi har ikke billetter, men er her for å kikke på folkelivet, forteller de tyske jentene Sabrina (28) og Simone (30) til Dagbladet.  27.000 kroner For noen uker siden tilbød et norsk reisebyrå billetter til 27.000 kroner, skrev Aftenposten. Representanter for Bayern München sier de kunne solgt ut stadion 20 ganger. Det forklarer kanskje noe om de vanvittige prisene. Fra London er det meldt om cirka 30.000 tilreisende Chelsea-supportere. I hele dag har de preget bybildet i München. Lokale provokatører har imidlertid gjort sitt for å fyre opp stemningen: - Who the fuck is Chelsea, har de sunget mot de tilreisende. Det er ikke akkurat gjestfrihet av klasse. Men tysk politi - som har operert i mange og små enheter - har kontroll.  Desperat Bayern München har vunnet Champions League-finalen fire ganger. Chelsea jager fortsatt sin første tittel. Det sies at Chelsea-eier Roman Abramovitsj er desperat. Han ankom München i ettermiddag med et privatfly. Ifølge storavisa Bild var hans unge kjæreste Daria med. I dag er det kun suksess som teller for den styrtrike russeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer