Festen kan starte i kveld

På åtte dager kan Liverpool sikre seg Champions League-plass, Fa-cuptriumf og Uefa-cupgull. I kveld spiller Michael Owen og co. mot Chelsea. Dagbladet.no følger kampen fra kl. 21.00.

- Det blir en fantastisk sesong, men spillerne kan gjøre det til en uforglemmelig sesong, sier Liverpool-manager Gerard Houllier foran kveldens kamp.

Tre poeng mot Chelsea vil bety at Liverpool er sikret minst tredjeplass i ligaen og dermed en kvalikplass til neste sesongs Champions League.

Lørdag spiller laget Fa-cupfinale mot Arsenal, men Houllier kommer likevel ikke til å spare spillere i kveld. Hele sesongen har en Champions League-plass vært sesongens store mål, til tross for at laget kan ta trippelgull (liga-, Fa- og Uefa-cup).

- Vi snakker ikke om finaler for øyeblikket fordi vi vil ta hver enkelt kamp for seg. Hver eneste seier er en prosess på veien mot dit vi vil. Akkurat nå tenker vi bare på Chelsea, sier Houllier.

Også Chelsea har noe å spille for i kveld. Med tre poeng er laget sikret Uefa-cupspill neste sesong.

For Liverpool er Nick Barmby og Jari Litmanen klare for spill igjen. Robbie Fowler har slitt benken de to siste kampene, og Houllier fortsetter trolig med Emile Heskey og Michael Owen på topp. Owen scoret hat trick mot Newcastle sist.

Chelseas forsvarsspillere Frank Leboeuf og Albert Ferrer går trolig inn i Chelseas startoppstilling.

Dagbladet.no følger kampen fra kl.21.00.