Fester videre på Lerkendal

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PÅ ULLEVAAL jublet speakeren for festreisen med Klanen Airways til returkampen i England neste uke. Bare trøkket til Klanen er nok til at vi gjerne skulle sett VIF lette der, men drar i stedet til Lerkendal for å bli med et norsk lag videre til 4. runde. RBK er bra nok til det.

Ola By Rises sjefsdebut i 1. omgang er noe av det bedre trønderne har prestert på bortebane, men måten det ble gjort på, har du sett før. Det beste ved RBK er at trenerbytter bare innebærer nyanser for spillestilen. Slikt gir trygghet til å prestere enda en internasjonal bragd.

Det er nettopp denne gjenkjenneligheten som det endelig går an å ane i Oslo-klubben. Selvsagt holder ikke 1- 1 til å slå ut et så typisk hjemmelag som Newcastle i UEFA-cupen. Men at VIF slipper å spille kvalik for å holde seg i Tippeligaen, trenger du ikke å være Klanen-optimist for å tro på.

Kjetil Rekdal selv er den beste garantien for det.

I GÅR var han lagets klart beste spiller. Som tredjemann i midtforsvaret, med både resten av laget og motstanderne foran seg, får han brukt både fotballhodet og langpasningen. Begge deler holder fortsatt meget høyt norsk nivå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.