Festfotball for glisne tribuner

- Ikke så moro, sier Huseklepp.

BERGEN (Dagbladet.no): Brann - Deportivo La Coruna 2-0.

Til tross for festfotball mot topp internasjonal motstand, var det glissent på tribunene da Brann tok imot Deportivo La Coruna på Stadion torsdag kveld. 

Bare 8 777 tilskuere syntes det var verdt å ta turen for å se et hjemmelag som kledde av sine spanske motstandere. Erik Huseklepp, en av kveldens desidert beste spillere synes ikke noe særlig om akkurat det.

- Det er klart at det ikke er så moro at det kommer så få, men de som møtte opp lagde et veldig bra liv. Det er vel kanskje som forventet når vi har spilt så dårlig i år, men det snudde virkelig i dag, sier Huseklepp til Dagbladet.no etter kampslutt.

Det er ikke første gangen det er sviktende oppmøte når Brann skal ut i europa-cup, og for mange kan det nok virke paradoksalt at hjemmekamper mot middelmådigheter i eliteserien spilles for fulle tribuner, mens kamper mot Marseilles og Deportivo La Coruna knapt interesserer.

Mannen bak 2-0 torsdag kveld, Jan Gunnar Solli, synes ikke det er rart.

- Nei det er klart sesongkort og sånne ting gjør at mange kommer på eliteseriekampene. Dessuten skal vi ikke glemme at det er trange tider, det er jo ikke alle som prioriterer billetter til disse kampene da, sier han.

Da han får høre at Branns arrangementssjef, Jan Tore Guntveit, slet med å få delt ut gratis billetter til kampen på Torgallmenningen i forkant av kampen derimot, får pipen en annen lyd.

GLISSENT: Andres Guardado (t.v.) og Deportivo La Coruna og Olafur Örn Bjarnason og Brann møttes på Brann stadion i går kveld. Men det var ikke overveldende mange tilskuere som hadde møtt fram. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX
GLISSENT: Andres Guardado (t.v.) og Deportivo La Coruna og Olafur Örn Bjarnason og Brann møttes på Brann stadion i går kveld. Men det var ikke overveldende mange tilskuere som hadde møtt fram. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX Vis mer

- Hva, var det gratis? Ja da burde vi fylt opp, gliser han.

- Jeg tror også de som ikke møtte opp i dag, angrer på det nå. Men jeg må gi skryt til tilskuerne som var her, de var fantastiske, avslutter Solli.

Så får vi se om sesongkortinnehaverne er tilbake den 28 september. Da tar Brann imot formlaget FC Lyn Oslo på Stadion.

Festfotball for glisne tribuner
MEN DISSE VAR PÅ PLASS: Og det angret de neppe på etter festforestillingen i regnværet på Brann stadion.