UT PÅ EVENTYR: Etter å ha scoret hat-tricket som sendte Portugal til VM, unnet Cristiano Ronaldo seg en tur ut på byen i Stockholm. Foto: AFP PHOTO/TT NEWS AGENCY/  PONTUS LUNDAHL
UT PÅ EVENTYR: Etter å ha scoret hat-tricket som sendte Portugal til VM, unnet Cristiano Ronaldo seg en tur ut på byen i Stockholm. Foto: AFP PHOTO/TT NEWS AGENCY/ PONTUS LUNDAHLVis mer

Festklar Ronaldo med tydelig beskjed til svenske fans: - Fuck off!

Feiret hat-trick i Stockholm.

(Dagbladet): Selv om Zlatan Ibrahimovic leverte to scoringer i går kveld, var det Cristiano Ronaldo som ble den store helten i Friends Arena da han nærmest ene og alene sendte Portugal til VM med tre lekre mål.

Etter kampen unnet Real Madrid-stjernen seg en tur på byen i Stockholm, men på veien dit var det en gruppe svenske fans som fulgte etter ham.

Da portugiseren klatret ut av bilen utenfor utestedet hvor 40-50 personer (stort sett jenter) var invitert til en privat fest, kom han med klar beskjed til gjengen om at de skulle slutte å følge ham, og avsluttet ifølge Aftonbladet med det rimelig universelle:

- Fuck off!

Ifølge avisen startet festen rundt midnatt og holdt på til klokka tre, og Ronaldo skal også ha tatt sin tørn ved miksebordet.

Eieren av klubben hvor festen ble avholdt kunne melde om en meget fornøyd superstjerne. Kanskje ikke rart forholdene tatt i betraktning.

- Han var veldig glad. Han synes det var artig å snurre plater og feire sine mål. Han var i godt humør, men mer enn det vil jeg ikke kommentere, sier Ulf Frederick von Roth.

Nå vender Ronaldo tilbake til Spania og klubbfotballen. De neste som skal få bryne seg på storscoreren er forsvaret til Almería lørdag kveld.