Festspill i Bergen

BERGEN (Dagbladet): Brann- Odd Grenland 3-0 (1-0). Brann er igjen å regne som medaljekandidat, men ingen vil snakke om det. Av erfaring vet spillere og trenere at forventingspresset er farlig og vanskelig å takle i Bergen. - Det gjenstår mange kamper, minner målscorer Kjetil Løvvik om.

I går var Brann best i alt. Spillerne har fått tilbake selvtilliten og har latt klubbledelsen ta støyten fra pressen ettersom det har vært økonomi og organisasjonsrot som har vært i fokus den siste tida.

Stor framgang

- Vi spillere har stått sammen og har vært innstilt på å konsentrere oss om det som skal skje på banen. Det tror jeg har vært lurt. De to siste kampene har vi vist stor framgang når det gjelder presisjon i spillet.

- Samtidig klarer vi å spille gjennom midtbanen når vi bygger opp angrepene. Da kommer sjansene, forklarer Kjetil Løvvik, som traff nettmaskene to ganger i går.

Løvvik sier han får lov til å snakke om hva han vil til pressen, men trener Harald Aabrekk har gitt klar beskjed om å holde tankene langt vekk fra blinkende medaljer.

- Mye kan skje ennå. Vi må bare håper vi klarer å holde flyten slik vi opplever spillet nå, sier Løvvik.

Tennfjord tilbake

Brann lot ballen gå raskt fra spiller til spiller og slet ut Odd-spillerne som måtte løpe mellom på en særdeles tung og våt bane.

Manager Kjell Tennfjord var tilbake på jobb i går og overtok helt kontakten med pressen etter kampslutt.

- Det er kjekt å være tilbake. Jeg føler meg velkommen. Min oppgave er akkurat som før. Vi vant en helt fortjent seier og er med i gruppa etter Rosenborg. - Det ser ikke ut for at det skal være mulig å gjøre noe med trønderne i år heller, men vi vet aldri hva som kan skje resten av sesongen, sier Tennfjord.

  • I morgen skal styret i Brann avgjøre om de skal påkjære kjennelsen fra Bergen namsrett til Gulating lagmannsrett, men det ville ikke Tennfjord snakke om i går. Nå er det bare fotball som teller.