INNBRINGENDE LUNSJ. Bengt Berg skaffet sine tilhengere en bra gevinst til matpakken torsdag. Nå er det ny lunsj i Drammen. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
INNBRINGENDE LUNSJ. Bengt Berg skaffet sine tilhengere en bra gevinst til matpakken torsdag. Nå er det ny lunsj i Drammen. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Fet lunsj ga 30.000

Har ny meny klar på tirsdag.

||| • Her kan du spille på Bengts lunsjtips som ga 30.000 sist.

Dagbladets tipsekspert Bengt Berg slo til igjen i lunsjløpene torsdag. Tilhengerne hans som leverte det store V5-forslaget til 1080 kroner kunne håve inn drøyt 30.000 kroner i gevinst.

Det er ikke første gang han skaffer til mer enn salt til maten under en lunsjomgang. Det har skjedd flere ganger med store gevinster som resultat. Nå er han klar igjen og har satt opp sine V5-forslag foran lunsjen på Drammen travbane tirsdag.

Flere bankeralternativer

-Det er flere bankeralternativer denne tirsdagen. Men det stiller seg visse usikkerhetsmomenter ved samtlige. Derfor kan en eller to favoritter gå på en smell og sende gevinsten oppover, forteller Bengt Berg.

-Jeg velger å gardere to store favoritter og setter min lit til Bakerinnen i V5-3. Hun har imponert og har allerede vist kapasitet som rekker langt. Dermed spekulerer jeg i favorittfall for storfavoritten, ubeseirede A.B. Lom'n i V5-2. Det er utvilsomt kapasitet nok, men det er også en urutinert hest med bare to starter på samvittigheten, forteller Bengt Berg.
-Carmel i V5-1 er også et alternativ. Hun var ute mot svært gode hester i det prestisjetunge Widding-løpet på Bjerke nylig. Da stemte ikke travet i det hele tatt, og hun ble rapportert av dommerne. Dette kan rettes opp med endring i balansen. Hoppa er god nok til banke enkel motstand tirsdag. Men da må altså travet stemme bedre enn sist, sier Berg.

-Spleis er lurt

-Jeg har foreslått det før, og gjør det igjen. Et godt råd er å gå flere sammen og danne et spleiselag rundt det store V5-forslaget. Potensialet øker for en pen utbetaling med en høyere innsats, som sist torsdag, forteller Bengt Berg.