Fett farvel med Cantona

Manchester United- Eric Cantona XI 8-4. Etter 457 Cantona-løse dager fikk United-fansen sine deiligste drømmer oppfylt i går: Ballguden var tilbake på Old Trafford-graset. Og som i gamle dager scoret Eric Cantona (32) for Manchester United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Franskmannen gjenoppsto en del kilo tyngre enn i sine magiske år i den røde nummer sju-trøya - men fansen var likevel hysteriske over gjensynet. Da Eric og sønnen Raffiel entret banen eksploderte Old Trafford. For det øyeblikket hadde de 55000 frammøtte sett fram til i lang tid.

- Jeg er veldig stolt over å få komme tilbake til Old Trafford og spille for siste gang. Det er et veldig følelsesladd gjensyn for meg, sa Cantona da han fikk mikrofonen i forkant av kampen.

Han fortsatte så med å hylle de lojale tilskuerne som fortsatt forguder ham. Og som i går tok ned flaggene, draktene og alle de andre Cantona-effektene de har hatt hengende på veggen siden ballmagikeren bestemte seg for å legge opp den 16. mai 1997.

Krageoppbrett

- Takket være dere tilbrakte jeg de beste stundene i min karriere her. Jeg vet mye er blitt sagt siden jeg dro, men mitt oppmøte her i kveld betyr mer enn alle de løgnene, fortsatte Cantona til vill jubel.

Og han avsluttet sin hilsen på en like populær måte:

- Lenge leve Manchester United. Og kanskje ser jeg dere snart igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer