Fett nok, Ronaldo!

Noen kilo tyngre. Noen tideler treigere. Men superspissen Ronaldo (27) scoret og skaffet straffe i comebacket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Brasilianeren har vært ute i lang tid med skade. Mot Monaco i den første Champions League-kvartfinalen var han tilbake. Om enn ikke helt gjenkjennelig.

- Det var veldig viktig å få Ronaldo tilbake. Han er ikke helt i form ennå, men målet hans var fantastisk, sier Real Madrid-trener Carlos Queiroz.

Kjølig start

- Folk sier Ronie ikke løper mye eller jobber noe særlig, men bare det at han er på banen hjelper laget, sier David Beckham til nyhetsbyrået AP.

Real Madrid var seg sjøl i går. Det vil si: tidvis briljante offensivt og tidvis horrible bakover på banen.

- Vi startet like kjølig som været, men i andre omgang forandret det seg, og vi fikk en viktig ledelse, filosoferte Real Madrids Luis Figo etter kampen- før han serverte nok et kaldt faktum:

- Vi bør gå videre.

Spansk rulett

Selv uten en suspendert Roberto Carlos var det fart nok i Real de første 45 minuttene. Figo driblet, Zidane slo pasninger på alle mulige måter, og Raul fant fine posisjoner. Men da det skulle scores mål, ble det opp til den litt rufsete Ronaldo. Den tilbakevendte superspissen spolerte omgangens største mulighet etter 12 minutter ved å skalle ballen utenfor på uforklarlig vis fra fem meters hold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.