- Fevang gjorde det ikke med vilje

Imingen fikk telefon fra Odd-spilleren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Morten Fevang slapp unna med gult kort etter kvestingen av Bodø/Glimts venstreback Ruben Imingen i går ettermiddag.

Etter kampen framsto han ikke som noen angrende synder, selv om Imingen brakk spolebeinet etter den voldsomme taklingen.

- Hvis du ikke skal være interessert i å vinne dueller og sånne ting...da kan jeg bare slutte å spille fotball i hvert fall, sa Fevang til TV 2.

I dag fikk Imingen likevel en telefon fra den hardtarbeidende midtbanespilleren, hvor Fevang rettet opp litt av inntrykket.

- Han ringte og beklaget, og sa at han var lei seg for det som hadde skjedd. Det var hyggelig gjort av ham, og noe jeg absolutt satte pris på, sier Imingen til Dagbladet.no, og legger til at han også har mottatt en beklagelse og blomster fra Odd Grenland.

Blir ikke straffet

U 21-landslagsspilleren har ennå ikke sett TV-bildene av situasjonen, og bærer ikke nag etter taklingen som koster ham resten av sesongen.

- Denne saken er lagt død nå. Det var ikke noe han gjorde med vilje, sier Imingen.

RINGTE IMINGEN: Morten Fevang beklaget seg i dag overfor Bodø/Glimts lovende venstreback Ruben Imingen. Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX
RINGTE IMINGEN: Morten Fevang beklaget seg i dag overfor Bodø/Glimts lovende venstreback Ruben Imingen. Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX Vis mer

Men selv om Imingen har tilgitt Fevang, er reaksjonene sterke i Bodø. Og det er ikke bare Fevang som får gjennomgå - men også trener Gaute Larsen, som i dagens VG forsvarte taklingen.

«At hele klubben kan stå bak Fevang og si at dette var en grei takling, blir helt idiotisk. Det virker som om ingen er i stand til å se lenger enn sin egen nese. Lillestrøms oppførsel under Müller-saken er skandaløs, og dette begynner å ligne.» skriver en debattant hos Avisa Nordland.

I Müller-saken ble LSK-keeperen ilagt to kampers karantene av NFF i etterkant. Morten Fevang trenger derimot ikke bekymre seg for å bli straffet av forbundet.

- Hvis dommeren ikke hadde sett taklingen kunne vi gjort noe, men siden det ble blåst og delt ut et gult kort vil det ikke skje noen mer i denne saken, sier nestleder Jostein Svendsen i NFFs disiplinærutvalg til Avisa Nordland.

- Fevang gjorde det ikke med vilje
<B>PÅ KRYKKER I SEKS UKER:</B> Ruben Imingen fikk spolert resten av sesongen etter taklingen fra Morten Fevang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer