- Fevang gjorde det ikke med vilje

Imingen fikk telefon fra Odd-spilleren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Morten Fevang slapp unna med gult kort etter kvestingen av Bodø/Glimts venstreback Ruben Imingen i går ettermiddag.

Etter kampen framsto han ikke som noen angrende synder, selv om Imingen brakk spolebeinet etter den voldsomme taklingen.

- Hvis du ikke skal være interessert i å vinne dueller og sånne ting...da kan jeg bare slutte å spille fotball i hvert fall, sa Fevang til TV 2.

I dag fikk Imingen likevel en telefon fra den hardtarbeidende midtbanespilleren, hvor Fevang rettet opp litt av inntrykket.

- Han ringte og beklaget, og sa at han var lei seg for det som hadde skjedd. Det var hyggelig gjort av ham, og noe jeg absolutt satte pris på, sier Imingen til Dagbladet.no, og legger til at han også har mottatt en beklagelse og blomster fra Odd Grenland.

Blir ikke straffet

U 21-landslagsspilleren har ennå ikke sett TV-bildene av situasjonen, og bærer ikke nag etter taklingen som koster ham resten av sesongen.

- Denne saken er lagt død nå. Det var ikke noe han gjorde med vilje, sier Imingen.

Men selv om Imingen har tilgitt Fevang, er reaksjonene sterke i Bodø. Og det er ikke bare Fevang som får gjennomgå - men også trener Gaute Larsen, som i dagens VG forsvarte taklingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer