Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fevang tilbake i kamp

208 dager siden smellen på Åråsen.

(Dagbladet.no): På stadionet Edson Passos i Rio de Janeiro var det i kveld duket for et svært gledelig fotball-comeback.

208 dager etter det grusomme møtet med Heinz Müllers kne på Åråsen, var nemlig Starts Geir Ludvig Fevang igjen å se i gul og svart Start-drakt.

Anledningen var den norsk-brasilianske oppkjøringsturneringen Peregrino Cup, hvor sørlendingene ikke møtte alt for god motstand i Rio-laget Boavista.

Fevang var lite involvert etter at han gjorde sin entre drøye halvtimen før slutt i en kamp som endte 2-2. 18-åringen Aram Khalili scoret begge målene for Start.

GLEDELIG GJENSYN: Starts Geir Ludvig Fevang var endelig tilbake i kampsituasjon mot brasilianske Boavista i Rio. Foto: Kyrre Lien/Scanpix
GLEDELIG GJENSYN: Starts Geir Ludvig Fevang var endelig tilbake i kampsituasjon mot brasilianske Boavista i Rio. Foto: Kyrre Lien/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media