Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fevang tilbake i trening

Måtte byttes ut med hjerteflimmer i forrige kamp.

TILBAKE PÅ TRENING: Fevang måtte byttes ut i kampen mot Rosenborg for en drøy uke siden og ble innlagt på sykehus. En EKG-undersøkelse viste at veteranen led av såkalt hjerteflutter, som er en variant av hjerteflimmer. Mandag var han tilbake på trening. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
TILBAKE PÅ TRENING: Fevang måtte byttes ut i kampen mot Rosenborg for en drøy uke siden og ble innlagt på sykehus. En EKG-undersøkelse viste at veteranen led av såkalt hjerteflutter, som er en variant av hjerteflimmer. Mandag var han tilbake på trening. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX Vis mer

Morten Fevang (36) var mandag tilbake på treningsfeltet til Odd Grenland etter hjertetrøbbel.

Fevang måtte byttes ut i kampen mot Rosenborg for en drøy uke siden og ble innlagt på sykehus. En EKG-undersøkelse viste at veteranen led av såkalt hjerteflutter, som er en variant av hjerteflimmer.

Mandag trente Odd-kapteinen sammen med resten av laget, skriver Telemarksavisa og Varden.

- Det gikk bra. Siden det er snakk om hjertet, så var jeg spent før dagens trening. Men hjertet oppførte seg som normalt. Nå prøver jeg å trene som vanlig utover uken, og går alt etter planen, spiller jeg mot Lillestrøm, sa Fevang til TA.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo var glad for at Fevang var tilbake i trening.

- Det er godt å ha ham tilbake. Vi trenger Morten framover, sa Fagermo til Varden.

Odd Grenland spiller borte mot Lillestrøm 2. pinsedag.

(NTB)